![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej JA pravedan instaliran jedan watercooling setup, ali ja sam gettin 60 stupnjeva dokoličenje temps CPU na moj! IM koristite thermochill pa120.3 radijator i swiftec apogee GT vode blok im također koristeći arktički srebrna termalna spoj ...? bilo koji pomoć bi bilo poštovati ja dont ištanje moj CPU napuhati kako bi bilo kad uskoro! hvala! |
|
| |||
| |||
| Jeste li sigurni da se zalijepi pravilno primijenjeno? |
|
| |||
| |||
| Čini se da se provjerava da li je i on gledao kao staviti pakao od puno na tako i van njega thinned ali to je samo 1 - 2 stupnja diff! hvala za brz odgovor! |
|
| |||
| |||
| Možete li objasniti točno koliko ćete obući? |
|
| |||
| |||
| ERM-u kako ne znate kako i koliko measurte zaodjenuste? hvala |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za upotrebu srebra polarni o koliko zrno riža, i što su temp program koristite i što su procesor koristite kao
| |||
| |||
| IM usign speedfan i njegove jedan AMD 6000 + ne overclocked hvala |
|
| |||
| |||
| Čuo sam negdje da je u fan speed na točne puta? |
|
| |||
| |||
| hmmm činilo se točne prije, i promijenio ga u vodu za hlađenje, možda bolestan preuzeti neki drugi softver za xcheck hvala |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| I7 matična ploča - 44-48C temps OK? | viperdude | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 23. svibanj 2009 02:37 |
| Temps visokim | Ozzie82 | CPU, Matične ploče i RAM | 19 | 3. kolovoz 2008 12:37 |
| Vrlo neparan CPU temps | rbscooby | CPU, Matične ploče i RAM | 15 | 20. srpnja 2008 14:48 |
| Laptop CPU visoke temps | Cew27 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 20. travanj 2008 16:40 |
| Q6600 temps | Cew27 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 9. travanj 2008 01:33 |
| Thread Tools | |
| |