![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej Len som nainstalovala watercooling nastavenia, ale já jsem dostání 60 stupňov voľnobehu temps na mojej cpu! im pomocou thermochill pa120.3 chladič a swiftec vyvrcholenie gt vodné blok im aj pomocou tepelných Artic strieborné zlúčeniny ...? pomoci by ocenili i dont want my CPU vybuchne kedykoľvek čoskoro! vďaka! |
|
| |||
| |||
| Ste si istí, že použil vložte správne? |
|
| |||
| |||
| Zdá sa, že áno aj kontrolovať a to vyzeralo ako dať sakra, že séria o thinned tak som si to ale len urobil 1 až 2 stupne diff! vďaka za rýchlu odpoveď! |
|
| |||
| |||
| Môžete mi vysvetliť, ako moc si to? |
|
| |||
| |||
| ERM ako v nie ste istí, ako measure koľko dať aj on? vďaka |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pre arktické stříbrné užívania asi toľko, ako zrnko ryže, a to aj čo temp program používate a aké sú procesor používate rovnako
| |||
| |||
| im usign SpeedFan a je to AMD 6000 + nie je overclocked vďaka |
|
| |||
| |||
| Počul som niekde, že rýchlosť ventilátora bol v presné časy? |
|
| |||
| |||
| hmmm to sa zdalo byť presnejší, ako som to zmenil na vodné chladenie, prípadne chorých stiahnuť niektoré ďalšie software k xcheck vďaka |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| I7 dosky - 44-48c Temps OK? | viperdude | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 23. mája 2009 02:37 |
| Temps Na vysokej | Ozzie82 | Procesory, základné dosky & RAM | 19 | 3. augusta 2008 12:37 |
| Veľmi zvláštně cpu temps | rbscooby | Procesory, základné dosky & RAM | 15 | 20. júla 2008 14:48 |
| Laptop cpu vysokej temps | Cew27 | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 20 apríla 2008 16:40 |
| Q6600 temps | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 9. apríla 2008 01:33 |
| Thread Tools | |
| |