![]() |
|
| |||
| |||
| Hey Ben sadece, ancak watercooling kurulum yüklü ben gettin 60 derece benim işlemci üzerinde temps tembellik etme! Sohbet bir thermochill pa120.3 radyatör ve swiftec apoje GT su bloğu kullanarak Ayrıca termal bileşik Artic gümüş kullanarak sohbet ...? herhangi bir yardım dont mutluluk duyacağız her zaman yakında uçurma için işlemci istiyorum! teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Size doğru yapıştırın uygulanan emin misiniz? |
|
| |||
| |||
| evet i kontrol ve bir bir sürü bir cehennem koymak gibi görünüyordu gibi görünüyor bu yüzden de thinned ama sadece 1 - 2 derece Diff yaptı! hızlı cevap için teşekkür ederiz! |
|
| |||
| |||
| Size açıklayabilir misiniz tam olarak ne kadar yapmak? |
|
| |||
| |||
| ERM nasıl ne kadar i koymak measurte emin değilim? teşekkürler |
|
| |||
| |||
| http://www.overclock.net/faqs/12419-...-know-how.html Sizin termal yapıştırma ile yardımcı olmalıdır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hakkında Arctic gümüş kullanmak için ve hangi işlemci de kullanıyorsanız kullanarak pirinç bir tanecik olarak da ne kadar ısı programı vardır
| |||
| |||
| Sohbet usign speedfan ve bir AMD 6000 + overclocked değil teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Ben bir yerde bu hız meraklısı doğru olarak zaman duyduk? |
|
| |||
| |||
| önce, i soğutma, muhtemelen kötü xcheck için başka bir yazılım indirmek suya değiştirildi doğru gibiydi Hmmm teşekkürler |
![]() |
|
| Bookmarks |