![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
![]() Цитат:
![]() Цитат:
Повече Тук
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това вятъра или е, че хард диска много по-големи от един човек ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз си мислех същото нещо, Дейв, asuming това е вярно, тези неща са огромни
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда, по негово EEE лаптопа. Слава Богу, нещата се shrunk малко!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Са били изкопаване на компютъра и computergame история от години, но никога не дойде в това ... Трябва да е измислица
| |||
| |||
| OK ... 2 мин от serching в интернет показа следното: "The IBM 3380 Директен достъп устройство за съхранение беше въведен през юни 1980 година. Тя използва новия филм главата технология и с капацитет от 2,52 гигабайта със скорост на обмен на данни от 3 мегабайта в секунда. Средно време за достъп е 16 MS. Покупната цена в момента на въвеждане в диапазона от $ 81,000 до $ 142,200. Поради възникналите проблеми, първите единици не кораб до октомври, 1981. " "През 1977 г. три японски фирми - Sony, Mitsubishi и Hitachi, показа им оптични цифрови аудио диск (татко) системи, които използват голям диск, около 30 cm в диаметър (като LP записи). До 1978, Philips разработват много по-малка версия на татко. Тя използва дискове с диаметър от само 11,5 cm. След някои преговори, беше постигнато компромисно и съвременните CD е роден с диаметър 12 cm и с 74 минути на игра за обратно време. Това е приблизителната дължина на Beethovens Девета симфония. Наздраве: Крис |
|
| |||
| |||
| Повече ![]() 1GB 20 години назад и 1GB сега
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| А този не е малък, както 1GB стане ... Мини SD карти са малки.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| LOL
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Имам 2GB мини SD. Търсите на прилична цена 4GB (ако има такова нещо), за да въведат ми MP3. Аз точно като тази снимка, така съм го публикувате тук ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Актуален въпрос на компютъра история ... | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 2 | 31 Окт 2008 08:31 |
| Парче от VUNDO история | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 0 | 10 Юни 2008 14:54 |
| Как мога да изпрати данни директно към друг компютър без интернет? | cheesepuff | В мрежа, модеми & VoIP | 14 | 25 април 2008 10:19 |
| История на уебсайтове | tinkerbell | Общи Хардуер Чат | 5 | 27 ноември 2007 09:03 |
| Здравей Im Рой, - IM История | buckhunter112 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 8 | 20 август 2007 г 06:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |