![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
![]() Citace:
![]() Citace:
Více Tady
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to vítr, nebo je v tom, že pevný disk opravdu tak velká jako muž ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel jsem, že to samé Dave, asuming je to pravda, ty věci jsou obrovské
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to na jeho Eee Laptop. Díky Bohu, co se scvrkl trochu!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byly kopání do počítače a computergame historii let, ale nikdy v celé této ... Musí jít o podvod
| |||
| |||
| OK ... 2 minuty na serching na internetu vyplynulo následující: "The IBM 3380 Direct Access Storage Device byl zaveden v červnu 1980. Je použit nový film hlavu technologie a měl kapacitu 2,52 GB a rychlost přenosu dat 3 MB za sekundu. Průměrná přístupová doba je 16 ms. Kupní cena v době zavedení v rozmezí od 81.000 dolarů na 142.200 dolarů. V důsledku problémů, první jednotky nebyly lodi až do října 1981. " "V roce 1977 tři japonské společnosti - Sony, Mitsubishi a Hitachi, prokázaly svou optická digitální audio disk (DAD) systémy, které používá velký disk, asi 30 cm v průměru (např. LP záznamů). Do 1978, Philips vyvinul mnohem menší verze DAD. Je používán disky o průměru pouze 11,5 cm. Po několika jednáních, a bylo dosaženo kompromisu a moderní CD narodil o průměru 12 cm a 74 minut v play-zpět času. Jedná se o přibližné délce a Beethovens Deváté symfonie. " Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| Více ![]() 1GB 20 lety a nyní 1 GB
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| A to je není tak malý, jak 1GB dostane ... Mini SD karty jsou maličké.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Válet se
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Mám 2gb mini SD. Hledáte slušnou cenu 4gb (pokud existuje taková věc), aby v mém mp3. Jen jsem takhle pic tak jsem to sem vysílání ![]() |