![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Περισσότερα Εδώ
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι αυτό η περάτωση ή σκληρό δίσκο ότι είναι πραγματικά τόσο μεγάλο όσο ένας άνδρας ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σκεφτόμουν το ίδιο πράγμα Dave, asuming αυτό είναι αλήθεια, αυτά είναι τεράστια
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξετάζει το Eee Laptop. Δόξα τω Θεώ τα πράγματα έχουν συρρικνωθεί λίγο!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχουν σκάψιμο σε υπολογιστή και computergame ιστορία για χρόνια τώρα, αλλά δεν τέθηκε ποτέ σε όλη αυτή την ... Πρέπει να είναι φάρσα
| |||
| |||
| Εντάξει ... 2 λεπτά από serching στο Διαδίκτυο αποκάλυψε τα ακόλουθα: "Το IBM 3380 Άμεση Πρόσβαση συσκευής αποθήκευσης θεσπίστηκε τον Ιούνιο του 1980. Θα χρησιμοποιηθούν νέα ταινία επικεφαλής της τεχνολογίας και είχε χωρητικότητα 2,52 gigabytes με ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων των 3 megabyte ανά δευτερόλεπτο. Μέσος χρόνος πρόσβασης ήταν 16 ms. Τιμή αγοράς κατά τη στιγμή της εισαγωγής κυμαίνεται από $ 81.000 και $ 142.200. Λόγω των προβλημάτων που ανέκυψαν, οι πρώτες μονάδες δεν πλοίο μέχρι τον Οκτώβριο, 1981. " "Το 1977 τρεις ιαπωνικές εταιρείες - Sony, Mitsubishi, Hitachi και, κατέδειξε τους οπτικής ψηφιακών δίσκων ήχου (DAD) συστήματα που χρησιμοποιούνται μεγάλο δίσκο, περίπου 30 cm σε διάμετρο (όπως και οι εγγραφές LP). Έως το 1978, η Philips δημιούργησε ένα πολύ μικρότερη έκδοση του μπαμπά. Θα χρησιμοποιηθούν δίσκων με διάμετρο μόνο 11,5 cm. Μετά από κάποιες διαπραγματεύσεις, επιτεύχθηκε συμβιβασμός και το σύγχρονο CD γεννήθηκε με διάμετρο 12 cm και με 74 λεπτά του παιχνιδιού-back χρόνο. Αυτή είναι η κατά προσέγγιση διάρκεια της ενάτης Beethovens. " Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Περισσότερα ![]() 1GB πριν 20 χρόνια και τώρα 1GB
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Και δεν thats όσο μικρότερη γίνεται 1GB ... Το mini SD κάρτες είναι μικρό.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Γελάω δυνατά
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα 2GB Mini SD. Ψάχνετε για μια αξιοπρεπή τιμές 4GB (αν υπάρχει) για να θέσει σε mp3 μου. Απλά έτσι ώστε pic απόσπαση είμαι εδώ ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μια ερώτηση σχετικά με την ιστορία του υπολογιστή ... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 31 Οκτ 2008 08:31 |
| Ένα κομμάτι της ιστορίας VUNDO | evilfantasy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 0 | 10 Ιουν 2008 14:54 |
| Πώς μπορώ να στείλω τα δεδομένα απευθείας σε άλλο υπολογιστή χωρίς το internet; | cheesepuff | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 14 | 25 Απρ 2008 10:19 |
| Ιστορία των δικτυακών τόπων | tinkerbell | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 27 Νοε 2007 09:03 |
| Hi im Roy, - Συνομιλίας Ιστορία | buckhunter112 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 8 | 20 Αυγ 2007 06:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |