![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
![]() Idézet:
![]() Idézet:
Több Itt
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a szél, vagy az, hogy a merevlemezt, tényleg, mint egy ember ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én is épp erre gondoltam Dave, asuming ez igaz, ezek a dolgok hatalmas
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy néz ki, az ő Eee laptop. Hála Istennek, hogy csökkent a dolgok egy kicsit!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volna ásni a számítógép és computergame történet éve, de sosem jött ez az egész ... Kell, hogy legyen egy álhír
| |||
| |||
| OK ... 2 perc az serching az interneten feltárta a következők: "A IBM 3380 Direct Access Storage Device júniusában vezette be 1980. Használt új technológiák és a film feje volt kapacitása 2,52 gigabájt egy adatátviteli sebesség a 3 megabájt / másodperc. Átlagos hozzáférés idő 16 ms. Beszerzési ár idő bevezetésének tól 81000 $ a $ 142.200. Mivel a problémák, az első egységek nem csak a hajók október, 1981. "1977-ben három japán vállalat - a Sony, a Mitsubishi és a Hitachi, bizonyították optikai digitális audio lemez (DAD) rendszerek, amelyek nagy lemez használt, körülbelül 30 cm átmérőjű (mint az LP nyilvántartás). A 1978, a Philips kifejlesztett egy sokkal kisebb változata apa. Régen lemezek, amelyek átmérője mindössze 11,5 cm. Miután a tárgyalások, a kompromisszum született, és a modern CD született, amelyek átmérője 12 cm, és 74 perccel a play-back idő. Ez a hozzávetőleges hosszát az Beethovens kilencedik szimfónia. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Több ![]() 1GB 20 évvel ezelőtt, és most 1GB
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| És amit nem kisebb, mint 1 GB lesz ... A mini SD-kártyát az apró.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hangosan nevet
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Van egy 2GB Mini SD. Keresek egy tisztességes árú 4GB (ha van ilyen dolog), hogy az én mp3. Csak úgy, mint ez a kép Én kiküldetésére itt ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A kérdés a számítógépes történelem ... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 2 | 31. október 2008 08:31 |
| Egy kis történelem VUNDO | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 0 | 10. június 2008 14:54 |
| Hogyan lehet küld adatokat közvetlenül egy másik számítógéphez nélküli internet? | cheesepuff | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 14 | 25. április 2008 10:19 |
| Történelem weboldalak | tinkerbell | Általános fémáru Chat | 5 | 27. november 2007 09:03 |
| Hi im Roy, - PM History | buckhunter112 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 8 | 20. augusztus 2007 06:47 |
| Téma eszközök | |
| |