![]() |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
עוד כאן
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה לחסל או כונן קשיח כי הוא ממש גדול כמו בנאדם ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חשבתי אותו דבר דייב, asuming זה נכון, הדברים האלה הם ענקיים
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בוחנת את Eee Laptop. תודה לאל יש דברים shrunk קצת!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כבר לחפור לתוך המחשב ועל ההיסטוריה של computergame שנים אבל אף פעם לא בא על פני זה ... חייב להיות מעשה קונדס
| |||
| |||
| אישור ... 2 דקות של serching באינטרנט חשף את הדברים הבאים: "ה IBM 3380 התקן אחסון לגישה ישירה הונהגה ב יוני 1980. זה היה סרט חדש בראש טכנולוגיה היתה היכולת של 2.52 ג 'יגה בייט עם קצב העברת נתונים 3 מגה בייט לשנייה. זמן גישה ממוצע היה 16 MS. מחיר הקניה ב-TIME של מבוא ranged מ 81.000 $ ל 142,200 $. עקב בעיות נתקלו, הראשון יחידות לא הספינה עד אוקטובר 1981. " "בשנת 1977 שלוש חברות יפנית - Sony, מיצובישי, ו Hitachi, הפגינו שלהם אופטי דיסק אודיו דיגיטלי (DAD) מערכות אשר בשימוש בדיסקים גדולים, בערך ב 30 ס"מ קוטר (כמו LP רשומות). מאת 1978, פיליפס פיתחה גירסה הרבה יותר קטן של אבא. זה היה דיסקים עם קוטר של 11.5 ס"מ בלבד. לאחר משא ומתן, פשרה שהושג היה CD ו המודרני נולד עם קוטר של 12 ס"מ עם 74 דקות של משחק-אחורה בזמן. זהו אורך משוער של Beethovens התשע סימפוניה ". לחיים: כריס |
|
| |||
| |||
| עוד ![]() 1GB לפני 20 שנים ו 1GB עכשיו
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| ו thats לא קטן כפי 1GB יקבל ... במיני כרטיסי SD הם זעירים.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| לצחוק בקול רם
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי 2GB Mini SD. מחפש הגון במחיר 4GB (אם יש כזה דבר) כדי להכניס את MP3. אני פשוט אוהב את זה pic אז אני שולח את זה כאן ![]() |