![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
![]() Citata:
![]() Citata:
Daugiau Čia
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai baigti arba kad kietasis diskas tikrai tokie dideli, kaip žmogus ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš galvojau tas pats Dave, asuming tai tiesa, tai, kas yra didžiulis
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atrodo jo eee Laptop. Ačiū Dievui, sumažėjo tiek!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buvo iškasti į kompiuterį ir computergame istorijos metų, tačiau niekada nebūna per šią ... Reikia pasijuokti
| |||
| |||
| Gerai ... 2 min nuo serching internete atskleidė taip: " IBM 3.380 Direct Access Storage Device buvo pristatytas birželio 1980. Jis naudojamas naujas filmas technologija ir turėjo iš 2,52 GB talpos duomenų perdavimo greitį 3 megabaitų per sekundę. Vidutinis laikas prieigos buvo 16 ms. Įsigijimo kaina laiko įvedimo svyravo nuo $ 81,000 iki $ 142,200. Dėl problemų, pirmiausia vienetai nebuvo laivo iki spalio, 1981. " "1977 m. trijų pasisakiusių Japonijos kompanijų -" Sony "," Mitsubishi ", ir" Hitachi ", įrodė savo optinis Skaitmeninis garso diskas (Dad) sistemas, kurios naudojamos didelės disko, apie 30 cm skersmens (pvz., LP "įrašų). Iki 1978 m., "Philips" sukūrė daug mažesnis versija tėtis. Anksčiau diskus tik 11,5 cm skersmens. Po tam tikrų derybų, buvo pasiektas kompromisas ir šiuolaikinės CD gimė su 12 cm skersmens ir 74 minučių Play-back laiko. Tai yra apytikslis ilgis Beethovens Devintosios simfonijos ". Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Daugiau ![]() 1GB prieš 20 metų ir dabar 1GB
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ir Thats ne mažas, 1GB pasireiškia ... Mini SD kortelės yra mažos.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Garsiai juoktis
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Turiu 2GB Mini SD. Ieškote padorų kainos 4GB (jei yra toks dalykas) įdėti į mano mp3. I just like this pic so I'm posting it here ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuteriu istorija klausimo ... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows "operacinės sistemos | 2 | 31 spalis 2008 08:31 |
| Nuo Vundo istorijos gabalas | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 0 | Birželis 10, 2008 14:54 |
| Kaip aš galiu siųsti duomenis tiesiai į kitą kompiuterį be interneto? | cheesepuff | Networking, Modems & VoIP | 14 | Balandis 25, 2008 10:19 |
| Istorija tinklapis | Tinkerbell | General Hardware Chat | 5 | Lapkritis 27, 2007 09:03 |
| Hi im Roy, - MP Istorija | buckhunter112 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 8 | Rugpjūtis 20, 2007 06:47 |
| Temos įrankiai | |
| |