![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Mai mult Aici
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E un vânt în sus sau în care este hard-disk-adevăr la fel de mare ca un om ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mă gândeam la acelaşi lucru Dave, asuming acest lucru este adevărat, aceste lucruri sunt uriaşe
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uită la Eee laptop. Multumesc lui Dumnezeu lucrurile s-au coşcovit un pic!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Au fost săpat în computer şi computergame istoria de ani de zile, dar acum n-au venit în toată această ... Trebuie să fie o păcăleală
| |||
| |||
| OK ... 2 min de serching, pe internet, a relevat urmatoarele: "The IBM 3380 dispozitiv de stocare cu acces direct a fost introdusă în iunie 1980. Este utilizat nou film cap de tehnologie şi a avut o capacitate de 2.52 GB, cu o rata de transfer a datelor de 3 MB pe secundă. Timpul mediu de acces a fost de 16 ms. Preţul de achiziţie de la ora de introducere a variat de la 81.000 dolari la 142.200 dolari. Din cauza problemelor întâmpinate, primele unitati nu a navei până în octombrie, 1981. " "În 1977 japoneză trei companii - Sony, Mitsubishi, şi Hitachi, a demonstrat lor optice digital audio disc (DAD) sisteme care utilizează discuri mari, de circa 30 cm în diametru (la fel ca LP de înregistrări). Prin 1978, Philips a dezvoltat o versiune mult mai mic de tata. Este utilizat discuri cu un diametru de numai 11.5 cm. După unele negocieri, sa ajuns la un compromis, iar CD-ul modern sa nascut cu un diametru de 12 cm şi cu 74 de minute de play-back timp. Aceasta este o lungime de aproximativ Beethovens Simfonia a IX. " Noroc: Chris |
|
| |||
| |||
| Mai mult ![]() 1GB 20 de ani în urmă şi acum 1GB
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Şi thats nu cât mai mică 1GB devine ... Mini SD carduri sunt mici.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hohot de râs
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Am o mini SD 2GB. Cauti un preţ decent 4GB (în cazul în care există un astfel de lucru) pentru a-mi pune în mp3. Îmi place acest pic aşa Sunt postaţi-o aici ![]() |