![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
![]() Citácia:
![]() Citácia:
Viac Tady
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to vietor, alebo je v tom, že pevný disk naozaj tak veľká ako muž ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel som, že to isté Dave, asuming je to pravda, tie veci sú obrovské
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vyzerá to na jeho Eee Laptop. Vďaka Bohu, čo sa scvrkla trochu!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boli kopanie do počítača a computergame históriu rokov, ale nikdy v celej tejto ... Musí ísť o podvod
| |||
| |||
| OK ... 2 minúty na serching na internete vyplynulo nasledovné: "The IBM 3380 Direct Access Storage Device bol zavedený v júni 1980. Je použitý nový film hlavu technológie a mal kapacitu 2,52 GB a rýchlosť prenosu dát 3 MB za sekundu. Priemerná prístupová doba je 16 ms. Kúpna cena v čase zavedenia v rozmedzí od 81.000 dolárov na 142.200 dolárov. V dôsledku problémov, prvej jednotky neboli lode až do októbra 1981. " "V roku 1977 tri japonské spoločnosti - Sony, Mitsubishi a Hitachi, preukázali svoju optická digitálne audio disk (DAD) systémy, ktoré používa veľký disk, asi 30 cm v priemere (napr. LP záznamov). Do 1978, Philips vyvinul oveľa menšia verzia DAD. Je používaný disky s priemerom len 11,5 cm. Po niekoľkých rokovaniach, a bolo dosiahnuť kompromis a moderné CD narodil o priemere 12 cm a 74 minút v play-späť času. Jedná sa o približné dĺžke a Beethovens Deviatej symfónie. " Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| Viac ![]() 1GB 20 rokmi a teraz 1 GB
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| A to je nie je tak malý, ako 1GB dostane ... Mini SD karty sú maličké.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Válet sa
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Mám 2gb mini SD. Hľadáte slušnú cenu 4gb (ak existuje taká vec), aby v mojom mp3. Jen jsem takhle pic tak som to sem vysielania ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Otázka na počítačovej histórie ... | 4D (Ford (Ford) Ollie | Operačné systémy Windows | 2 | 31. októbra 2008 08:31 |
| A kúsok Vundo histórie | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnosť | 0 | 10. júna 2008 14:54 |
| Ako môžem posielať dáta priamo do iného počítača bez internetu? | cheesepuff | Siete, Modemy & VoIP | 14 | 25. apríl 2008 10:19 |
| História stránky | Tinkerbell | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 27. novembra 2007 09:03 |
| Hi im Roy - História chatu | buckhunter112 | Email, VoIP & IM Diskusia | 8 | 20. augusta 2007 06:47 |
| Thread Tools | |
| |