![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Daha fazla Burada
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu bir rüzgar veya bu sabit disk gerçekten bir adam olarak büyük ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben, bu doğrudur asuming, bunlardan büyük olan Dave de aynı şeyi düşünüyordum
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Onun Eee Dizüstü bakar. Tanrım biraz daraltılmış var şükür!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bilgisayar ve computergame tarihi yıldır ancak kazma yaptım bu çapında gelmedi ... Bir oyun olmalı
| |||
| |||
| Tamam ... Internet üzerinden serching 2 dakika aşağıdaki açıkladı: "The IBM, 3380 Doğrudan erişimi depolama aygıtları Haziran 1980'de başlandı. Bu yeni film kafası teknolojisi kullanılan ve saniyede 3 megabayt bir veri aktarım hızı ile 2,52 gigabayttan bir kapasitesi vardı. Ortalama erişim süresi 16 MS oldu. Giriş anda alış fiyatı 81.000 $ 142.200 $ arasında. Karşılaşılan sorunlar nedeniyle, ilk birimleri Ekim, 1981 kadar gemisi yoktu. " "1977 yılında üç Japon şirketleri - Sony, Mitsubishi, ve Hitachi, gösteri ve optik dijital ses disk (DAD) olan Büyük disk, çapı LP kayıtları (gibi) yaklaşık 30 cm kullanılan sistemler. 1978 ile Philips DAD ve çok daha küçük bir sürümü geliştirdi. Sadece 11,5 cm çapı ile diskler kullanılır. Bazı görüşmeler sonrasında bir uzlaşmaya varıldı ve modern CD 12 cm çapı ve oyun 74 dakika geri Timne ile doğdu. Bu bir Beethovens Dokuzuncu Senfoni, yaklaşık uzunluk. Şerefe: Chris |
|
| |||
| |||
| Daha fazla ![]() 1GB 20 yıl önce 1GB şimdi
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ve şu kadar 1GB küçük değil alır ... Mini SD kartlar küçük vardır.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Çok komik
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Bir 2GB Mini SD var. Makul fiyatlı 4GB Looking for (eğer böyle bir şey) benim mp3 atmak için. Sadece bu resim gibi ben buraya göndermeden yaşıyorum ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |