![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
![]() Цитата:
![]() Цитата:
Більше Тут
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є це вітер вгору або в тому, що жорсткий диск дуже великий, як людина ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думав те ж саме, Дейв, asuming це вірно, все це величезна
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дивиться на Eee ноутбук. Слава Богу речей скоротилися мало!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Були копатися в комп'ютері і computergame історію протягом декількох років, але ніколи не наткнувся на це ... Повинна бути містифікація
| |||
| |||
| OK ... 2 хв від serching в мережі Інтернет, показав наступне: " IBM 3380 прямого доступу до пам'яті пристрою була введена в червні 1980 року. Він використав нову технологію голову плівкою і мала ємність 2,52 гігабайти зі швидкістю передачі даних 3 мегабайта на секунду. Середній час доступу складає 16 мс. Купівельна ціна на момент введення варіювалися від $ 81000 до $ 142200. З-за виниклих проблем, перші підрозділи не судна, і до жовтня 1981 року ". "У 1977 Три японські компанії - Sony, Mitsubishi і Hitachi, продемонстрували свою оптична цифровий аудіо-диску (ДМД) систем, які використовують великі диски, близько 30 см в діаметрі (як платівок). До 1978 року Philips розробила набагато меншою версії тато. Він використовував диски діаметром 11,5 см. Після деяких переговорів, було досягнуто компромісу і сучасних CD народився з діаметром 12 см і 74 хвилин відтворення часу. Це Орієнтовна довжина Beethovens Дев'ята симфонія ". Cheers: Кріс |
|
| |||
| |||
| Більше ![]() 1GB 20 років тому і зараз 1GB
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| І Thats не так мало по 1GB отримує ... Міні карт SD крихітні.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ха-ха-ха
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Я 2GB Mini SD. Шукаєте гідну ціну 4GB (якщо є така річ), щоб покласти на мій mp3. Мені просто подобається це ПІК тому я тут проводки ![]() |