![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5Мб на съхранение са натоварени в самолет през 1956 г. LOL
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Най-малко имаше малък шанс да е откраднат LOL.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Майка ми има 1gig HD горе [IMG] файл: / / / C: / DOCUME% 7E1/Stephane/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ IMG]
|
| |||
| |||
| Кажи ми, ако някой види на снимка
__________________ Ами, аз съм официално semipro един музикант ![]() 1вия концерта е на 7 юни 2009 |
|
| |||
| |||
| Не, за да го качите TinypicИ след това върху връзката получите тук
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Както SW каза, че трябва да качите снимката към файл хостинг сайт на челно място. Можете да го качите на сървъра CJ, като кликнете върху бутона за добавяне на прикачени файлове, когато сте в напреднала пост редактор.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Огромен! HD's, как те се свие само 20 години |
|
| |||
| |||
| да се мисли сега можете да получите 500gb в 2,5 инчов HDD. |
|
| |||
| |||
| През 1971 университета в Шефилд настанени своя компютър IBM всички установени едната страна на Хикс сграда. Той беше по-силен от джобен калкулатор е сега. Сега, когато трябва да бъде 50 метра от пода пространство, може би 8 метра! Неговата подмяна? Те построили блок намира пътя към дома, който. До края на осемдесетте компютър е по-мощен.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Това е толкова интересно, че имам само една дума DOC въз основа на този текст за моя refernce. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Актуален въпрос на компютъра история ... | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 2 | 31 Окт 2008 08:31 |
| Парче от VUNDO история | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 0 | 10 Юни 2008 14:54 |
| Как мога да изпрати данни директно към друг компютър без интернет? | cheesepuff | В мрежа, модеми & VoIP | 14 | 25 април 2008 10:19 |
| История на уебсайтове | tinkerbell | Общи Хардуер Чат | 5 | 27 ноември 2007 09:03 |
| Здравей Im Рой, - IM История | buckhunter112 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 8 | 20 август 2007 г 06:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |