![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5MB skladování naložením na letadlo v roce 1956 lol
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alespoň byla malá šance na to byly odcizeny lol.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje máma má 1gig hd nahoře [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/Stephane/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ img]
|
| |||
| |||
| řekni mi, když někdo vidí pic
__________________ No, já jsem oficiálně jeden hudebník semipro ![]() 1. koncert je 7. červen 2009 |
|
| |||
| |||
| Kdepak, nahrát ji na Tinypic, Pak příspěvek na odkaz se dostanete tady
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Jako SW řekl jste nahrát obrázek do souboru hosting stránky jako první. Také můžete nahrát na server CJ, že kliknete na tlačítko přidat přílohy, když je v pokročilém post editor.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Obrovský! hd to, jak se srazit na pouhých 20 let |
|
| |||
| |||
| myslet nyní můžete získat 500 GB v 2,5 palce hdd. |
|
| |||
| |||
| V roce 1971 na univerzitě v Sheffieldu sídlí jeho počítač IBM všech dolů na jedné straně se Hicks Building. Bylo méně výkonné, než kapesní kalkulačka je nyní. Nyní, že musí být 50 metrů podlahové plochy asi 8 metrů! Jeho nahrazení? Jsou postaveny blokové přes ulici do domu, že. Do konce osmdesátých PC byla silnější.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| To je zajímavé, že jsem udělal slovo doc založené na textu, který pro svůj Reference. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Otázka na počítačové historie ... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Operační systémy Windows | 2 | 31. října 2008 08:31 |
| A kousek VUNDO historie | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnost | 0 | 10. června 2008 14:54 |
| Jak mohu posílat data přímo do jiného počítače bez internetu? | cheesepuff | Sítě, Modemy & VoIP | 14 | 25. duben 2008 10:19 |
| Historie stránky | Tinkerbell | Obecné Hardware Chat | 5 | 27. listopadu 2007 09:03 |
| Hi im Roy - Historie chatu | buckhunter112 | Email, VoIP & IM Diskuse | 8 | 20. srpna 2007 06:47 |
| Thread Nástroje | |
| |