![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5MB αποθήκευσης που φορτώνεται σε αεροπλάνο το 1956 lol
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τουλάχιστον υπήρχαν λίγες πιθανότητες να είναι κλεμμένο lol.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η μαμά μου έχει ένα 1gig hd επάνω [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/Stephane/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ IMG]
|
| |||
| |||
| πείτε μου αν κάποιος βλέπει το pic
__________________ Λοιπόν, είμαι επίσημα ένας μουσικός semipro ![]() 1η αμάξιο είναι η 7η Ιουνίου 2009 |
|
| |||
| |||
| Όχι, να το ανεβάσουμε Tinypic, Στη συνέχεια, μετά τη σύνδεση έχετε εδώ
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| SW Όπως είπε, θα πρέπει να ανεβάσετε την εικόνα σε μια ιστοσελίδα που φιλοξενεί το αρχείο πρώτα. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε την CJ διακομιστή κάνοντας κλικ στο κουμπί προσθήκη συνημμένων όταν είστε στο προηγμένο επεξεργαστή μετά.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Τεράστιος! hd της, τον τρόπο με τον οποίο συρρικνώνεται σε μόλις 20 χρόνια |
|
| |||
| |||
| να σκέφτονται τώρα μπορείτε να έχετε 500GB σε 2.5 inch HDD. |
|
| |||
| |||
| Το 1971 το Πανεπιστήμιο του Sheffield στεγάζονται όλα τα υπολογιστή IBM προβλέπεται μία πλευρά του Hicks Building. Θα ήταν λιγότερο ισχυρό από έναν υπολογιστή τσέπης είναι τώρα. Τώρα που πρέπει να είναι 50 μέτρα του χώρου ίσως 8 μέτρα μεγάλη! Η αντικατάστασή της; Κατασκεύασαν ένα μπλοκ σε όλη την οδό για να στεγάσει αυτό. Μέχρι τα τέλη της eighties έναν υπολογιστή ήταν πιο ισχυρή.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι τόσο ενδιαφέρουσα που μόλις έκανε μια λέξη έγγραφο που βασίζεται σε κείμενο αναφοράς για τη δική μου. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μια ερώτηση σχετικά με την ιστορία του υπολογιστή ... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 31 Οκτ 2008 08:31 |
| Ένα κομμάτι της ιστορίας VUNDO | evilfantasy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 0 | 10 Ιουν 2008 14:54 |
| Πώς μπορώ να στείλω τα δεδομένα απευθείας σε άλλο υπολογιστή χωρίς το internet; | cheesepuff | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 14 | 25 Απρ 2008 10:19 |
| Ιστορία των δικτυακών τόπων | tinkerbell | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 27 Νοε 2007 09:03 |
| Hi im Roy, - Συνομιλίας Ιστορία | buckhunter112 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 8 | 20 Αυγ 2007 06:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |