![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5MB pohrane bitak naprćen na plane in 1956 lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najmanje je bilo malo šanse da ga ukradu lol.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moja mama ima 1gig hd stepenicama [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/Stephane/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ IMG]
|
| |||
| |||
| Recite mi, ako netko vidi pic
__________________ Pa, ja sam službeno jedan glazbenik semipro ![]() 1. kočija je 7. lipnja 2009 |
|
| |||
| |||
| Nope, postavite je u Tinypic, A zatim post link na koji ste nas
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Kao što je rekao SW morate uploadati sliku u datoteku hosting site prvi. Također možete postaviti na CJ server klikom na gumb za dodavanje privitaka, kada ste u naprednom post editora.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ogroman! hd-a, kako se skupiti u samo 20 godina |
|
| |||
| |||
| mislim da sada možete kupiti u 500gb hdd 2,5 inča. |
|
| |||
| |||
| Godine 1971 na Sveučilištu u Sheffield smesstena njegova IBM računala sve dolje jedne od Hicks zgrade. Bilo je manje snažan nego džepni kalkulator je sada. Sad kad se mora 50 metara od poda prostor možda širok 8 metara! Njegova zamjena? Oni su sagradili blok preko ceste do kuće da. Do kasnih osamdesetih PC je više moćna.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| To je tako zanimljivo da sam upravo napravio doc riječi temelji se na taj tekst za moju refernce. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pitanje na računalu povijesti ... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 2 | 31. listopad 2008 08:31 |
| A komad VUNDO povijest | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 0 | 10. lipnja 2008 14:54 |
| Kako mogu poslati podatke na drugi računalo, bez interneta? | cheesepuff | Networking, Modemi & VoIP | 14 | 25. travanj 2008 10:19 |
| Povijest webove | tinkerbell | General Hardware Chat | 5 | 27. studeni 2007 09:03 |
| Hi im Roy, - IM Povijest | buckhunter112 | Email, VoIP & IM Razgovor | 8 | 20. kolovoz 2007 06:47 |
| Thread Tools | |
| |