![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5MB tárolás alatt betöltött egy gépet 1956-ban lol
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Legalábbis nem volt kevés az esély rá, hogy lopott lol.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anyám egy 1gig hd emeleten [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/Stephane/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ img]
|
| |||
| |||
| mondd meg, ha valaki látja a pic
__________________ Nos, én hivatalosan a semipro zenész ![]() 1. A koncert június 7 2009 |
|
| |||
| |||
| Nem, töltse fel Tinypic, Majd elküldeni a kapcsolatot kapsz itt
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| SW Mint mondta, meg kell feltölteni a képet egy fájlba szájt először. Te is töltsd fel a CJ kiszolgáló hozzáadásához kattintson a mellékletek gombot, ha a fejlett utáni szerkesztő.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hatalmas! hd's, hogyan csökken az éppen 20 éve |
|
| |||
| |||
| gondolom, hogy most már lehet kapni 500GB egy 2,5 hüvelykes HDD. |
|
| |||
| |||
| 1971-ben a University of Sheffield otthont az IBM számítógép mindent egyik oldalán a Hicks Building. Ez volt gyengébb, mint a zsebszámológép ma. Most, hogy kell 50 méteres padlófelületének talán 8 méter széles! Helyette? Építettek egy blokk az egész út a házat. A késői nyolcvanas évek a PC volt erős.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Ez annyira érdekes, hogy én csak egy szót doc alapul, hogy a szöveg az én refernce. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A kérdés a számítógépes történelem ... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 2 | 31. október 2008 08:31 |
| Egy kis történelem VUNDO | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 0 | 10. június 2008 14:54 |
| Hogyan lehet küld adatokat közvetlenül egy másik számítógéphez nélküli internet? | cheesepuff | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 14 | 25. április 2008 10:19 |
| Történelem weboldalak | tinkerbell | Általános fémáru Chat | 5 | 27. november 2007 09:03 |
| Hi im Roy, - PM History | buckhunter112 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 8 | 20. augusztus 2007 06:47 |
| Téma eszközök | |
| |