![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5MB אחסון נטענים על גבי מטוס בשנת 1956 LOL
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לפחות היה סיכוי קטן שזה עתה נגנב LOL.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אמא שלי יש HD 1gig למעלה [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/Stephane/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ IMG]
|
| |||
| |||
| תגיד לי, אם מישהו רואה את pic
__________________ טוב, אני רשמית של המוסיקאי semipro ![]() 1 חלטורה הוא 7 ביוני 2009 |
|
| |||
| |||
| לא, כדי להעלות את זה Tinypic, ולאחר מכן לפרסם את הקישור שאתה מקבל כאן
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| כפי SW אמר אתה חייב להעלות את התמונה לקובץ אירוח האתר הראשון. אתה יכול גם להעלות את זה כדי לשרת את ג 'יי, על ידי לחיצה על הלחצן הוסף קבצים מצורפים כאשר אתה עורך את ההודעה מתקדמים.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ענק! של HD, עד כמה שהם רק לצמק בתוך 20 שנים |
|
| |||
| |||
| לחשוב עכשיו אתה יכול לקבל 500gb של 2.5 אינץ 'HDD. |
|
| |||
| |||
| בשנת 1971 באוניברסיטת שפילד מגורים יבמ את המחשב למטה כל צד אחד של Hicks הבניין. זה היה פחות חזקים מאשר כעת הוא מחשבון כיס. עכשיו זה חייב להיות של 50 מטר קומה שטח רחב אולי 8 מטר! החלפת שלה? הם בנו לחסום את הכביש מול הבית. עד מאוחר eighties המחשב היה יותר חזק.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| זה כל כך מעניין כי יש לי רק מילה שנעשו Doc מבוסס על טקסט שלי refernce. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שאלה על ההיסטוריה של המחשב ... | 4d (Fordy (פורד) אולי | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 31 אוקטובר 2008 08:31 |
| חתיכת היסטוריה VUNDO | evilfantasy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 0 | -10 יוני 2008 14:54 |
| איך אני יכול לשלוח נתונים ישירות למחשב אחר ללא האינטרנט? | cheesepuff | רישות, מודמים & VoIP | 14 | ה -25 לאפריל 2008 10:19 |
| היסטוריה של אתרי אינטרנט | tinkerbell | כללי חומרה צ 'אט | 5 | -27 נובמבר 2007 09:03 |
| היי IM רוי, - IM היסטוריה | buckhunter112 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | ה -20 לאוגוסט 2007 06:47 |
| שרשרת כלים | |
| |