![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5MB saugojimo pakraunant plokštumoje 1956 lol
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bent ten buvo mažai tikėtina, kad jis buvo pavogtas lol.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano mama turi 1gig HD laiptais [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/Stephane/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ img]
|
| |||
| |||
| pasakykite man, jei kas nors mato pic
__________________ Na, aš oficialiai semipro muzikantas ![]() 1. koncertą yra 2009 m. birželio 7 d. |
|
| |||
| |||
| Nope, įkelkite jį į Tinypic, Tada po nuorodą rasite čia
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Kaip sakė JV turite įkelti nuotrauką file hosting svetainę. Taip pat galite nusiųsti jį į serverį CJ paspaudę mygtuką Pridėti priedais, kai esate Advanced post editor.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Didžiulis! HD's, kaip jie mažės per 20 metų |
|
| |||
| |||
| manau, kad dabar galite 500gb ir 2,5 colių HDD. |
|
| |||
| |||
| 1971 m. University of Sheffield laikyti savo kompiuteryje visų IBM nustatytos vienos pusės Hicks Statyba. Jis buvo ne toks stiprus kaip kišenė skaičiuoklė yra dabar. Dabar, kad turi būti 50 metrų ploto gal 8 metrai! Jos pakeitimas? Jie pastatė per kelias blokas namas. Pagal Devintojo dešimtmečio pabaigoje PC buvo galingesnis.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Tai taip įdomu, kad aš ką tik pagamintas word doc grindžiamas šis tekstas mano refernce. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuteriu istorija klausimo ... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows "operacinės sistemos | 2 | 31 spalis 2008 08:31 |
| Nuo Vundo istorijos gabalas | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 0 | Birželis 10, 2008 14:54 |
| Kaip aš galiu siųsti duomenis tiesiai į kitą kompiuterį be interneto? | cheesepuff | Networking, Modems & VoIP | 14 | Balandis 25, 2008 10:19 |
| Istorija tinklapis | Tinkerbell | General Hardware Chat | 5 | Lapkritis 27, 2007 09:03 |
| Hi im Roy, - MP Istorija | buckhunter112 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 8 | Rugpjūtis 20, 2007 06:47 |
| Temos įrankiai | |
| |