![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5 MO de depozitare a fi încărcate pe un avion în 1956 lol
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cel puţin există puţine şanse de a fi furate lol.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mama mea are un 1gig hd sus [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/Stephane/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ IMG]
|
| |||
| |||
| Spune-mi dacă cineva vede pic
__________________ Ei bine, eu sunt un oficial semipro muzician ![]() 1 gig este 7 iunie 2009 |
|
| |||
| |||
| Nu, trimite-l la Tinypic, Apoi pe link-ul de post te aici
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Aşa cum aţi spus SW pentru a încărca imaginea de la un fişier de găzduire site-ul prima. Puteţi, de asemenea, trimite-l la CJ server, făcând clic pe butonul adăuga ataşări, atunci când se află în stadiu avansat post editor.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Imens! hd lui, modul în care acestea se contracta în doar 20 de ani |
|
| |||
| |||
| să se gândească acum puteţi obţine într-un 500GB HDD 2.5 inch. |
|
| |||
| |||
| În 1971 la Universitatea din Sheffield adăpostite sale IBM computer toate jos o parte şi de alta a Hicks Building. A fost mai puţin puternic decât un calculator de buzunar este acum. Acum, că trebuie să fie de 50 de metri de podea spaţiu larg poate 8 metri! Sale de înlocuire? Ei au construit un bloc peste drum de casa asta. Până la sfârşitul eighties un PC a fost mai puternic.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Acest lucru este atât de interesant pe care le-am făcut doar un cuvânt doc bazate pe text pentru că-mi referinţă. |
![]() |
|
| Marcaje |