![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5MB зберігання вантажаться на літаку в 1956 LOL
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По крайней мере, було мало шансів Крадуть LOL.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моя мама має 1gig HD наверх [IMG] файлу: / / / C: / DOCUME% 7E1/Stephane/LOCALS% 7E1/Temp/moz-screenshot.jpg [/ IMG]
|
| |||
| |||
| Скажи мені, якщо хто-небудь побачить ПІК
__________________ Ну, я офіційно SemiPro музиканта ![]() 1 концерт є 7 червня 2009 |
|
| |||
| |||
| Ні, завантажити його на TinyPic, А потім розмістити посилання ви отримаєте тут
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Як Пд сказав, що ви повинні завантажити зображення в файл хостинг сайту в першу чергу. Ви також можете завантажити її на сервер, CJ, натиснувши на кнопці Додати вкладення, коли ви знаходитесь в розширений редактор пост.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Величезний! HD ", як зменшити лише за 20 років |
|
| |||
| |||
| думати, тепер ви можете отримати 500gb в 2,5 дюйма HDD. |
|
| |||
| |||
| У 1971 році в Університеті Шеффілда розміщувалися своєму комп'ютері IBM все вниз на одну сторону Хікс Будівництво. Він був менш потужним, ніж кишеньковий калькулятор зараз. Тепер, коли повинна бути 50 метрів житлової площі, може бути, 8 метрів! Його заміна? Вони побудували блоку через дорогу до будинку. До кінця вісімдесятих років комп'ютер був більш потужним.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Це настільки цікаво, що я тільки що зробив Word DOC заснований на цьому тексті для моєї refernce. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання про комп'ютерної історії ... | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Операційні системи Windows | 2 | 31 жовтня 2008 08:31 |
| Трохи про історію Vundo | evilfantasy | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 0 | 10 червня 2008 14:54 |
| Як я можу відправити дані безпосередньо на інший комп'ютер без Інтернету? | cheesepuff | Мережа, Модеми & VoIP | 14 | 25 квітня 2008 10:19 |
| Історії веб-сайти | Tinkerbell | Генеральний обладнання чат | 5 | 27 листопада 2007 09:03 |
| Привіт їм Рой, - IM історії | buckhunter112 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 8 | 20 серпня 2007 06:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |