по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Как мога да подобря ефективността на My Computer

Reply

Нишка Инструменти
Old 2-ри февруари 2008 год., 06:43
Член Група

Моят компютър е:
Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz 1.5GB RAM NVIDIA GeForce FX 5200 с безжична мрежова връзка на 54.0mbps.

Аз съм нов за overclocking и за всичко, всичко, което имам е CCleaner, и AVG, какви програми или процеси ще помогне на компютъра ми по какъвто и да било възможно. Нищо specificly, но аз просто искам да повиши своята ефективност във всички или средства, където е възможно. Сложи предаде някоя от вашите идеи / програми, които могат да работят добре, благодаря ви.
Old 2-ри февруари 2008 год., 06:51
Член Група

Да не си мислиш за модернизация componants или просто overclocking, почистване и работи софтуера да се опита и ощипвам работата на вашия currnent componants.

Знаете ли какво спецификационен на дънната платка, също е на компютъра съвсем марка (напр. Dell, HP и др.) Или е на клиента? Извършване на вашата дънна платка може да determaine ако вашият компютър могат да се справят бързо скорост RAM, която също така ще повиши ефективността.

Също така има поглед върху Anit-злонамерени програми резба върху Virus тема. Ще намерите evilfantasy има някои много полезни съвети.
Old 2-ри февруари 2008 год., 07:24
Член Група

Im Просто мисля за правиш нищо не мога да се подобри ефективността на нищо общо.
Моят дънната е ASUSTek Компютърна АД борда. а също така и графична карта е 128.
Old 2-ри февруари 2008 год., 07:30
Номер на групата

Нови графични карти. Това е за него.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 2-ри февруари 2008 год., 07:33
Член Група

Ами като програми или неща, за да започнете overclocking, (но сигурно overclocking)
Old 2-ри февруари 2008 год., 07:48
Член Група

Ако искате да overclock процесора е най-добре да направят това в BIOS, ще ви даде възможност да бъдат в състояние да възстановите всички настройки, ако ви се промени лошо нещо. Алекс на "Overclocking Guide" ще бъде от помощ. Нейните определено заслужава правиш някои четене на вашите componants първи.

Можете също така да Defrag вашия HDD, има SOM програми за изтегляне на страницата на този сайт, а може просто да използвате Microsoft издание. Може би следва evilfantasy на анти-зловреден софтуер ръководство, което може да бъде голяма помощ. Ако сте се бавно стартиране времето тогава може би изтегляне "Старт-нагоре инструменти", или използване на началния етап на CCleaner инструмент за премахване на някои програми от списъка, който сте DONT нужда.

Надграждането вашата RAM може да ви даде най-голямото увеличение на производителността и обикновено е много евтин, в зависимост от текущия си RAM & дънната платка.
Може би изтеглите и работите с CPU-Z за да разберете на INS-и-аута на вашата система, спецификациите и можеш да видиш какво ще можете да преминете към по евтино.

Проучете софтуер раздел на този форум все пак, има някои добри неща там.
Old 2-ри февруари 2008 год., 12:11
Новите държави Група

Да аз се чудех дали са налице всички програми, които да ви помогна с overclocking защото не знам как да го направя и аз я прекалявай твърде далеч и ще убия моя компютър
Old 3-ти февруари 2008, 04:29
Член Група

urmm чух abbout програма, наречена CPUFBS

Никога не са го дори., за това Не знам Времето му всяко добро или метеорологични работи

U CAN moniter процесора чрез изтеглянето на CPU-Z
Old 3-ти февруари 2008, 06:09
Член Група

За да бъде честен, аз няма да използват програми за overclocking процесора. Нейните много по-вероятно да повреди компютъра ви, отколкото това в BIOS.

В BIOS ако поставите FSB, напрежение др до прекалено високи компютъра си ще направя POST тогава вероятно просто не успяват да обувка. Затова, може просто да влезете в BIOS натиснете "възстановите настройките" бутон и сортирани. С помощта на програмата да направи това, въпреки че те имат гаранции, че все още се пренебрегва първа защита на вашия компютър stoping са нестабилни, преди да сте дори заредена вашата OS.

Графика Картички OCing програми са добре, защото можете да промените настройките, ако нейната нестабилна или просто товар в безопасен режим и повторно инсталиране на драйвери. Не бих се препоръча OCing процесора с 3-та страна програми.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc