menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Jak mohu zvýšit účinnost své počítačové Výkon

Reply

Thread Nástroje
Old 2 února 2008, 06:43
Člen Skupina

Default Jak mohu zvýšit účinnost své počítačové Výkon

Můj počítač je:
Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz 1,5gigabajt RAM NVIDIA GeForce FX 5200 a bezdrátové připojení k síti z 54.0mbps.

Jsem nový přetaktování, a vše, všechny jsem je CCleaner, a AVG, jaké programy nebo procesy, pomůže počítač v každém případě možné. Nic specificly, ale já chci zvýšit jeho výkon v jakékoliv prostředky nebo kde je to možné. Předložit veškeré vaše nápady / programy, které umí pracovat dobře, děkuji.
Old 2 února 2008, 06:51
Člen Skupina

Uvaľujete o modernizaci componants nebo jen přetaktování, úklid a provoz software, vyzkoušet a vyladit výkon vašeho currnent componants.

Znáte spec vaší desce, také je počítač značky učinit (např. Dell, HP ect.) Nebo je to na zakázku? Značka vaší desce můžete determaine, pokud váš počítač zvládne rychleji rychlostní RAM, což také zvýší výkonnost.

Se také podívat na Anit-Malware Závit na Virového téma. Zjistíte evilfantasy má nějaké skvělé tipy.
Old 2 února 2008, 07:24
Člen Skupina

Im jen přemýšlet o nic nemůžu zlepšit výkonnost nic obecně.
Moje základní deska je deska ASUSTeK Computer Inc. a také na grafické karty je 128.
Old 2 února 2008, 07:30
Dárce Skupina

Nová grafická karta. To je o tom.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 2 února 2008, 07:33
Člen Skupina

co rád programy, nebo věci na start přetaktování, (ale bezpečné přetaktování)
Old 2 února 2008, 07:48
Člen Skupina

Pokud chcete přetaktování procesoru je nejlepší tak učinit v BIOSu, to vám dá možnost, že budou moci obnovit všechna nastavení, pokud vaše změny špatně. Alex to "Overclocking průvodce" bude pomáhat. Jeho rozhodně stojí za to dělat nějaké čtení na vašem componants první.

Můžete také Defrag vašem HDD, existují som programy pro stažení na stránce tohoto serveru, nebo můžete prostě použít microsoft vydání. Možná následná evilfantasy to Anti-Malware průvodce, který může být velká pomoc. Pokud jste obdrželi pomalý start-krát až potom možná stažení "start-up nástroje", nebo použijte start-až na nástroj CCleaner odstranit některé programy ze seznamu, který jste dont potřebovat.

Aktualizace vašich RAM mohl dát největší zvýšení výkonnosti a jsou obecně velmi levné, v závislosti na vaší aktuální RAM & Motherboard.
Možná stáhnout a spustit CPU-Z zjistit ins-a-náklonem celého systému specifikace a pak se můžete podívat, co si budete moci upgradovat až na levné.

Podívejte se na softwarové části tohoto fóra, i když existují některé dobré věci tam.
Old 2 února 2008, 12:11
Nový člen skupiny

jo Myslel jsem, že tam byly všechny programy, které vám pomohou s přetaktování, protože nevím, jak se to udělá sám a já jsem mohl Push to příliš daleko a zabil mého počítače
Old 3 února 2008, 04:29
Člen Skupina

urmm jsem slyšel abbout program nazvaný CPUFBS

nikdy se mu to ThO., pro ně i dont vědět počasí svého dobrého počasí, nebo to funguje

u mohou moniter procesoru stažením CPU-Z
Old 3 února 2008, 06:09
Člen Skupina

Chcete-li být upřímný, já jsem nechtěl používat programy pro přetaktování procesoru. Jeho mnohem větší pravděpodobnost poškození vašeho počítače než Přitom v BIOSu.

V BIOSu, pokud si dal FSB, napětí atd. až příliš vysoké počítač udělá POST pak asi jen nepodaří spustit. Proto stačí zadat BIOS stisknutím 'obnovit nastavení' tlačítko a vaše setříděno. Pomocí programu to udělat, i když mají záruky, že je stále nehleděly první obraně rubání rudy počítač je nestabilní, než jste si dokonce nahraje váš OS.

Grafické karty OCing programy jsou v pořádku, protože můžete měnit nastavení, pokud se její nestabilní nebo jen zatížení v nouzovém režimu a re-instalaci ovladačů. Já bych nedoporučuje OCing váš procesor pomocí 3rd Party programy.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Upgrade počítače na zlepšení hry. thaull Obecné Hardware Chat 2 9. Červenec 2009 12:09
Vyhledají pomoc, jak zlepšit výkon mého notebooku ... Ninjo Notebooky, Mobily a PDA 3 3. února 2009 06:51
Jak zlepšit životnost paměťových karet evilfantasy Drives & Removable Media 0 25. února 2008 22:29
Im naději na zlepšení mého notebooku pro hraní! kevinmcnicholas Notebooky, Mobily a PDA 7 21. Září 2007 12:09
Jak zlepšit přehrávání DVD? jimmy_fowler Drives & Removable Media 4 14. Červenec 2007 02:33
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.