μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Πώς μπορώ να βελτιώσω My Computer Performance

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 06:43
Μέλος Ομάδα

Default Πώς μπορώ να βελτιώσω My Computer Performance

Ο υπολογιστής μου είναι:
Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz 1.5GB RAM NVIDIA GeForce FX 5200 με μια ασύρματη σύνδεση δικτύου της 54.0mbps.

Είμαι νέος στο overclocking και για τα πάντα, το μόνο που έχω είναι CCleaner, και AVG, ποια προγράμματα ή διαδικασίες θα βοηθήσει τον υπολογιστή μου στο ούτως ή άλλως δυνατή. Τίποτα δεν specificly, αλλά θέλω μόνο να αυξήσει τις επιδόσεις σε κάθε περίπτωση ή τα δυνατά μέσα. Υπέβαλε καμία από τις ιδέες σας / προγράμματα που μπορεί να λειτουργήσει καλά, ευχαριστώ.
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 06:51
Μέλος Ομάδα

Σκέφτεσαι αναβάθμιση componants overclocking ή απλά, την καθαριότητα και τη λειτουργία του λογισμικού για να προσπαθήσουμε να τσιμπιά την εκτέλεση των καθηκόντων σας currnent componants.

Ξέρετε τα spec της μητρικής πλακέτας, είναι επίσης ο υπολογιστής κάνει ένα εμπορικό σήμα (π.χ. Dell, HP ect.) Ή είναι ειδική παραγγελία; Το κάνουν από τη μητρική πλακέτα μπορεί determaine αν ο υπολογιστής σας μπορεί να χειριστεί πιο γρήγορα ταχύτητα μνήμης RAM, η οποία θα ενισχύσει τις επιδόσεις.

Επίσης ρίξτε μια ματιά στις Anit-Malware Νήμα σχετικά με το θέμα του ιού. Θα βρείτε evilfantasy έχει κάποια μεγάλη συμβουλές.
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 07:24
Μέλος Ομάδα

Im σκεφτόμουν πώς θα κάνουμε τίποτα, τι μπορώ για να βελτιώσει τις επιδόσεις της γενικότερα οτιδήποτε.
My μητρική πλακέτα είναι ένας ASUSTek Computer συν του σκάφους. καθώς επίσης και η κάρτα γραφικών είναι 128.
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 07:30
Ομάδα Δωρητών

Νέα κάρτα γραφικών. Αυτό είναι γι 'αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 07:33
Μέλος Ομάδα

όπως τι γίνεται με τα προγράμματα, τα πράγματα ή να ξεκινήσετε overclocking, (αλλά ασφαλή overclocking)
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 07:48
Μέλος Ομάδα

Αν θέλετε να σας overclock CPU είναι καλύτερο να το κάνει στο BIOS, αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να είναι σε θέση να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις οποιαδήποτε αλλαγή και αν σας το λάθος. Του Alex "Overclocking οδηγό" θα είναι μια βοήθεια. Η σίγουρα αξίζει να κάνουμε κάποια ανάγνωση σε σχέση με το πρώτο σας componants.

Μπορείτε επίσης να σας Defrag HDD, υπάρχουν προγράμματα για την som στην σελίδα downloads αυτού του site, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την έκδοση του Microsoft. Ίσως evilfantasy παρακολούθηση της αντι-κακόβουλου λογισμικού οδηγός, που μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια. Αν είστε να αργή εκκίνηση φορές τότε ίσως κατεβάσετε "start-up εργαλεία" ή χρήσης της εκκίνησης CCleaner εργαλείο για να αφαιρέσετε κάποια προγράμματα από τη λίστα που σας dont ανάγκη.

Αναβάθμιση RAM σας μπορεί να σας δώσει τη μεγαλύτερη αύξηση της απόδοσης και είναι γενικά πολύ φτηνά, ανάλογα με την τρέχουσα Motherboard & RAM.
Ίσως κατεβάσετε και να εκτελέσετε CPU-Z για να μάθετε τα ins και outs specs του συστήματός σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τι θα είναι σε θέση να αποκτήσουν με εκπτώσεις.

Ελέγξτε το λογισμικό αυτού του φόρουμ όμως, υπάρχουν κάποια καλά πράγματα εκεί.
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 12:11
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι Αναρωτιόμουν αν υπήρχαν όλα τα προγράμματα που σας βοηθούν με overclocking cos Δεν ξέρω πώς να το κάνω και εγώ θα μπορούσα να την προωθήσουν πολύ μακριά και να σκοτώσει τον υπολογιστή μου
Old 3 Φεβρουαρίου 2008, 04:29
Μέλος Ομάδα

urmm άκουσα abbout ένα πρόγραμμα που ονομάζεται CPUFBS

εν τούτοις δεν υπήρχε., τους i dont ξέρτε τις καιρικές συνθήκες κάθε αγαθό ή καιρικές συνθήκες λειτουργίας

u μπορεί moniter σας κατεβάζοντας cpu CPU-Z
Old 3 Φεβρουαρίου 2008, 06:09
Μέλος Ομάδα

Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα χρησιμοποιήσετε προγράμματα για overclocking της CPU σας. Η πολύ πιο πιθανό να προκαλέσουν βλάβη στον υπολογιστή σας από ό, τι κάνει στο BIOS.

Στο BIOS, αν βάλεις το FSB, τάσης κ.λπ. μέχρι πολύ υψηλά ο υπολογιστής σας θα κάνει POST τότε μάλλον αδυνατούν να εκκίνησης. Ως εκ τούτου, μπορείτε απλά να εισάγετε το BIOS, πατήστε το "αποκατάσταση ρυθμίσεις" και το κουμπί σας ταξινομημένο. Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα για να το κάνετε αυτό, αν και εξακολουθεί να διασφαλίσεις ότι παραμελούμε την άμυνα του πρώτου stoping υπολογιστή σας είναι ασταθής έχετε ακόμη και πριν φορτωθεί το λειτουργικό σύστημα.

Κάρτες Γραφικών OCing προγράμματα είναι εντάξει, επειδή μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, αν η ασταθής ή απλά φορτίου σε ασφαλή λειτουργία και την εκ νέου εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης. Δεν θα σας συστήσει OCing CPU χρησιμοποιώντας 3ο μέρος Προγράμματα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αναβαθμίζοντας τον υπολογιστή μου για να βελτιωθεί Gaming. thaull Γενική Συζήτηση Hardware 2 9 Ιουλ 2009 12:09
Ζητούν βοήθεια για το πώς να βελτιώσουν την απόδοση του φορητού υπολογιστή μου ... Ninjo Laptops, Κινητά & PDA 3 3 Φεβ 2009 06:51
Πώς να βελτιωθεί η διάρκεια ζωής των καρτών μνήμης evilfantasy Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 0 25 Φεβ 2008 22:29
Im ελπίζοντας να βελτιωθεί laptop μου για gaming!! kevinmcnicholas Laptops, Κινητά & PDA 7 21η Σεπ 2007 12:09
Πώς μπορεί να βελτιωθεί η αναπαραγωγή DVD; jimmy_fowler Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 14 Ιουλ 2007 02:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.