manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Kako mogu poboljšati My Computer Performance

Reply

Thread Tools
Old 2. veljača 2008, 06:43
Member Group

Default Kako mogu poboljšati My Computer Performance

Moj računalo je:
Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz 1.5GB RAM NVIDIA GeForce FX 5200 s bežičnu mrežu veza 54.0mbps.

Ja sam novi u overclocking i da sve, sve sam se CCleaner, i AVG, što programi ili procesi će pomoći mom računalu u ionako moguće. Ništa specificly, ali JA pravedan ištanje to povećati njegovu učinkovitost u kojoj ili na bilo koji mogući način. Iznijeti bilo koje vaše ideje / programe koje možete raditi dobro, hvala.
Old 2. veljača 2008, 06:51
Member Group

Da li razmišljate o componants nadograđujete ili samo overclocking, čišćenje i trčanje softver pokušati uštinuti izvedbe Vaših currnent componants.

Znate li spec. vaše matične ploče, također je računalo brand napraviti (npr. Dell, HP itd..) Ili ga je napravio custom? The učiniti vaše matične ploče može determaine ako tvoj računalo može obraditi bržu brzinu RAM-a, koji će također pojačati performanse.

Također imaju pogled na Anit-zaštita od zlonamjernih programa Virus Thread na Topic. Naći ćete evilfantasy ima neke velike savjete.
Old 2. veljača 2008, 07:24
Member Group

Im samo razmišljam o radiš ništa ne mogu da se poboljša učinkovitost ništa općenito.
Moja matična ploča je ASUSTek Computer INC odbora. kao i grafičke kartice je 128.
Old 2. veljača 2008, 07:30
Donatorska Grupa

Nove grafičke kartice. To je zbog toga.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 2. veljača 2008, 07:33
Member Group

kao što o programima, ili stvari za početak overclocking, (ali sigurno overclocking)
Old 2. veljača 2008, 07:48
Member Group

Ukoliko želite da vaš CPU overclock da je najbolje da to učinite u BIOS-u, to će vam dati mogućnost da ste u mogućnosti vratiti postavke ako vaš promijeniti pogrešnu stvar. Alex's "Overclocking vodič" će pomoći. Njena definitivno vrijedna čitanja neke radiš gore na vašem componants prvi.

Također možete prevariti vaš HDD, som postoje programi za downloads na stranicu ove stranice, ili ste samo mogli koristiti Microsoft izdanje. Možda slijede evilfantasy's anti-zlonamjernih programa vodič, koji mogu biti velika pomoć. Ako tvoj 'uzimajući spori start-up times onda možda skinuti "start-up tools" ili koristiti alat za start-up na CCleaner ukloniti neke programe s popisa koje ne trebate.

Nadogradnja RAM-a vaš vam mogu dati najveći porast u performansama i općenito vrlo jeftina, ovisno o vašem trenutnom RAM & matične ploče.
Možda je preuzeti i pokrenuti CPU-Z saznati je ins-i-izlasci vašeg sustava naočale i tada možete vidjeti što će biti u mogućnosti to ažurirati na jeftini.

Check out softvera u ovom forumu ipak, ima nekih dobrih stvari tamo.
Old 2. veljača 2008, 12:11
Novi član grupe

Da sam bio zadivljen, ako ima bilo kakve programe koji Vam pomoći overclocking cos ne znam kako ćete to učiniti i ja ću ga možda gurnuti predaleko i ubiti mog računala
Old 3. veljače 2008, 04:29
Member Group

urmm sam čuo abbout program zvan CPUFBS

mada to nikada nije imala., to ja dont znati bilo koji svojim vremenskim dobro ili vremenskim radi

možete moniter vaš CPU preuzimanjem CPU-Z
Old 3. veljače 2008, 06:09
Member Group

Da budem iskren, ne bih koristiti programe za vaše CPU overclocking. Njegova puno veća vjerojatnost da se oštetiti računalo od toga u BIOS.

U BIOS ako stavim FSB, napona itd. se previsok vaše računalo će učiniti POSTAVI onda vjerojatno samo propust to čizma. Stoga možete jednostavno ući u BIOS pritisnite 'vraćanje postavki' gumb i vaš redaju. Korištenje programa za to, iako imaju zaštitne zanemarujući da je i dalje prvi obranu stoping vaše računalo biti nestabilna prije nego što čak i učitava vaše OS.

Graphics Cards OCing programi su OK, jer te postavke možete promijeniti ako njezini nestabilne ili jednostavno učitati u sigurnom načinu rada i ponovo instalirati upravljačke programe. Ne bih preporučiti OCing koristeći vaš CPU 3rd Party programi.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.