kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Hogyan javíthatom a számítógép teljesítményét

Reply

Téma eszközök
Old Február 2, 2008, 06:43
Csoport tagja

Default Hogyan javíthatom a számítógép teljesítményét

A számítógép is:
Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz 1.5Gb RAM NVIDIA GeForce FX 5200 a vezeték nélküli hálózati kapcsolatot a 54.0mbps.

Én vagyok az új túlhúzási, és minden, minden, amit még a CCleaner és AVG, milyen programok és folyamatok segítik a számítógépet és az amúgy is lehetséges. Semmi specificly, de én csak azt szeretném növelni a teljesítményét, bármilyen eszközzel, illetve ha lehetséges. Előterjesztett bármely ötleteidet / programok, akkor működik jól, köszönöm.
Old Február 2, 2008, 06:51
Csoport tagja

Ön még gondolkodik korszerűsítés componants vagy csak overclocking, tisztító-és futó szoftver megpróbálja csípés az Ön currnent componants.

Tudja, hogy a spec meg az alaplap is a számítógépet, hogy a márka (pl. Dell, HP stb.), Vagy ez szokás tenni? Az, hogy az Ön alaplap is determaine ha tudja kezelni a számítógépet, a gyorsabb sebesség RAM, ami szintén fokozza a teljesítményt.

Is egy pillantást az Anit-Malware téma a vírus téma. Megtudja evilfantasy van valami nagy borravalót.
Old Február 2, 2008, 07:24
Csoport tagja

Im csak gondoltam csinálok semmit tudom, hogy a teljesítmény javítása érdekében semmit általában.
Saját alaplap az ASUSTeK Computer Inc. fórumon. és a grafikus kártya van a 128.
Old Február 2, 2008, 07:30
Donor Group

Új grafikus kártyával. That's about it.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Február 2, 2008, 07:33
Csoport tagja

mi a helyzet, mint a programok, vagy a dolog, hogy overclocking, (de biztonságos overclocking)
Old Február 2, 2008, 07:48
Csoport tagja

Ha azt szeretnénk, hogy a CPU overclock akkor a legjobb, ha ezt a BIOS-ban, ez megadja a lehetőséget, hogy képes állítani a beállításokat, ha a változás rossz dolog. Alex's "Overclocking guide" lesz a segítségére. Ennek során érdemes néhány olvasatban akár az Ön componants először.

Azt is el Defrag HDD, som programok vannak a letöltések az oldal a webhely, vagy ha éppen nem használja a Microsoft kiadás. Lehet, hogy kövesse evilfantasy's anti-malware útmutató, hogy lehet egy nagy segítség. Ha kapok lassú indulási idők talán majd letölteni a "Start-up eszközök", vagy a start-up eszközt CCleaner egyes programok eltávolítása a listáról, hogy az ön dont szükség.

Frissítés a RAM is megadja a legnagyobb növekedést a teljesítményét, és általában nagyon olcsó, attól függően, a jelenlegi RAM + Alaplap.
Lehet, hogy töltse le és futtassa a CPU-Z, hogy a ins-and-outs A rendszer specs és akkor láthatja, hogy mit fog tenni, hogy frissítsen az olcsó.

Tekintse meg a szoftver részben az ezen a fórumon, hogy vannak jó dolgok ott.
Old Február 2, 2008, 12:11
Új tag Csoport

Igen arra gondoltam, ha vannak olyan programok, melyek segítenek a overclocking, mert nem tudom, hogyan kell csinálni, és én magam is nyomja túl messzire és megöl a számítógépet
Old Február 3, 2008, 04:29
Csoport tagja

urmm hallottam abbout programot hívott CPUFBS

soha nem volt tho., therefor i dont know időjárási annak minden jó és időjárás működik

u tud moniter a cpu letöltése a CPU-Z
Old Február 3, 2008, 06:09
Csoport tagja

Hogy õszinte legyek, nem használja programok overclocking your CPU. Az sokkal valószínűbb, hogy kár a számítógépet, mint ennek a BIOS-ban.

A BIOS-t, ha fel az FSB, feszültség, stb túl magas a számítógép fogja POST, akkor valószínűleg nem csak elindulni. Ezért ha csak írjuk be a BIOS-t nyomja meg a 'Visszaállítás beállítások "gombra, és a sorrendje. Használata a program, hogy ezt megtegyék, bár továbbra is figyelmen kívül hagyva a biztosítékokat, hogy az első védelmi stoping a számítógép előtt, hogy instabil, amit még be loaded OS.

Grafikus kártyák OCing programok rendben van, mert lehet megváltoztatni a beállításokat, ha bizonytalan vagy a terhelés akár csökkentett módban, és telepítse újra az illesztőprogramokat. Én nem ajánlom OCing a CPU használata 3. programok.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Frissítés My Computer javítása játék. thaull Általános fémáru Chat 2 9. július 2009 12:09
Segítségért, hogy miként lehet javítani az én laptop teljesítménye ... Ninjo Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 3. február 2009 06:51
Hogyan javítható az élettartama memóriakártyák evilfantasy Drives & Removable Media 0 25. február 2008 22:29
Im reméltem, hogy javítsa az én laptop a játékélményt! kevinmcnicholas Laptopok, PDA-k & Mobiles 7 21. Szeptember 2007 12:09
Hogyan lehet javítani a DVD lejátszást? jimmy_fowler Drives & Removable Media 4 14. július 2007 02:33
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.