![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A számítógép is: Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz 1.5Gb RAM NVIDIA GeForce FX 5200 a vezeték nélküli hálózati kapcsolatot a 54.0mbps. Én vagyok az új túlhúzási, és minden, minden, amit még a CCleaner és AVG, milyen programok és folyamatok segítik a számítógépet és az amúgy is lehetséges. Semmi specificly, de én csak azt szeretném növelni a teljesítményét, bármilyen eszközzel, illetve ha lehetséges. Előterjesztett bármely ötleteidet / programok, akkor működik jól, köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Ön még gondolkodik korszerűsítés componants vagy csak overclocking, tisztító-és futó szoftver megpróbálja csípés az Ön currnent componants. Tudja, hogy a spec meg az alaplap is a számítógépet, hogy a márka (pl. Dell, HP stb.), Vagy ez szokás tenni? Az, hogy az Ön alaplap is determaine ha tudja kezelni a számítógépet, a gyorsabb sebesség RAM, ami szintén fokozza a teljesítményt. Is egy pillantást az Anit-Malware téma a vírus téma. Megtudja evilfantasy van valami nagy borravalót. |
|
| |||
| |||
| Im csak gondoltam csinálok semmit tudom, hogy a teljesítmény javítása érdekében semmit általában. Saját alaplap az ASUSTeK Computer Inc. fórumon. és a grafikus kártya van a 128. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Új grafikus kártyával. That's about it.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| mi a helyzet, mint a programok, vagy a dolog, hogy overclocking, (de biztonságos overclocking) |
|
| |||
| |||
| Ha azt szeretnénk, hogy a CPU overclock akkor a legjobb, ha ezt a BIOS-ban, ez megadja a lehetőséget, hogy képes állítani a beállításokat, ha a változás rossz dolog. Alex's "Overclocking guide" lesz a segítségére. Ennek során érdemes néhány olvasatban akár az Ön componants először. Azt is el Defrag HDD, som programok vannak a letöltések az oldal a webhely, vagy ha éppen nem használja a Microsoft kiadás. Lehet, hogy kövesse evilfantasy's anti-malware útmutató, hogy lehet egy nagy segítség. Ha kapok lassú indulási idők talán majd letölteni a "Start-up eszközök", vagy a start-up eszközt CCleaner egyes programok eltávolítása a listáról, hogy az ön dont szükség. Frissítés a RAM is megadja a legnagyobb növekedést a teljesítményét, és általában nagyon olcsó, attól függően, a jelenlegi RAM + Alaplap. Lehet, hogy töltse le és futtassa a CPU-Z, hogy a ins-and-outs A rendszer specs és akkor láthatja, hogy mit fog tenni, hogy frissítsen az olcsó. Tekintse meg a szoftver részben az ezen a fórumon, hogy vannak jó dolgok ott. |
|
| |||
| |||
| Igen arra gondoltam, ha vannak olyan programok, melyek segítenek a overclocking, mert nem tudom, hogyan kell csinálni, és én magam is nyomja túl messzire és megöl a számítógépet |
|
| |||
| |||
| urmm hallottam abbout programot hívott CPUFBS soha nem volt tho., therefor i dont know időjárási annak minden jó és időjárás működik u tud moniter a cpu letöltése a CPU-Z |
|
| |||
| |||
| Hogy õszinte legyek, nem használja programok overclocking your CPU. Az sokkal valószínűbb, hogy kár a számítógépet, mint ennek a BIOS-ban. A BIOS-t, ha fel az FSB, feszültség, stb túl magas a számítógép fogja POST, akkor valószínűleg nem csak elindulni. Ezért ha csak írjuk be a BIOS-t nyomja meg a 'Visszaállítás beállítások "gombra, és a sorrendje. Használata a program, hogy ezt megtegyék, bár továbbra is figyelmen kívül hagyva a biztosítékokat, hogy az első védelmi stoping a számítógép előtt, hogy instabil, amit még be loaded OS. Grafikus kártyák OCing programok rendben van, mert lehet megváltoztatni a beállításokat, ha bizonytalan vagy a terhelés akár csökkentett módban, és telepítse újra az illesztőprogramokat. Én nem ajánlom OCing a CPU használata 3. programok. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Frissítés My Computer javítása játék. | thaull | Általános fémáru Chat | 2 | 9. július 2009 12:09 |
| Segítségért, hogy miként lehet javítani az én laptop teljesítménye ... | Ninjo | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 3. február 2009 06:51 |
| Hogyan javítható az élettartama memóriakártyák | evilfantasy | Drives & Removable Media | 0 | 25. február 2008 22:29 |
| Im reméltem, hogy javítsa az én laptop a játékélményt! | kevinmcnicholas | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 7 | 21. Szeptember 2007 12:09 |
| Hogyan lehet javítani a DVD lejátszást? | jimmy_fowler | Drives & Removable Media | 4 | 14. július 2007 02:33 |
| Téma eszközök | |
| |