פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

איך אני יכול לשפר את ביצועי המחשב שלי

Reply

שרשרת כלים
Old 2 פבואר 2008, 06:43
חבר קבוצת

Default איך אני יכול לשפר את ביצועי המחשב שלי

המחשב שלי הוא:
אינטל פנטיום 4 CPU 3.40GHz 1.5GB RAM NVIDIA GeForce FX 5200 עם חיבור לרשת אלחוטית של 54.0mbps.

אני חדש overclocking ועל הכל, כל מה שיש לי הוא CCleaner, ו ממוצע, אילו תוכניות או תהליכים יעזור לי את המחשב בכל זאת אפשרי. Specificly כלום, אבל אני רק רוצה להעלות את הביצועים בו או בכל אמצעי אפשרי. קדימה, שים את כל הרעיונות / תוכניות שבהן אתה יכול לעבוד טוב, תודה.
Old 2 פבואר 2008, 06:51
חבר קבוצת

האם אתה חושב על שדרוג componants או סתם overclocking, ניקו מפעיל תוכנת לנסות לצבוט את הביצועים של currnent componants.

האם אתה מכיר את spec של לוח האם, גם היא להפוך את המחשב מותג (eg. של Dell, HP ect.) או מותאם אישית זה עשה? בצע את לוח האם יכול determaine אם המחשב שלך יכול להתמודד עם המהירות של זיכרון RAM מהיר יותר, אשר יהיה גם לשפר את הביצועים.

כמו כן יש לראות את Anit-Malware שרשרת על וירוסים הנושא. תוכל למצוא חלק גדול evilfantasy יש עצות.
Old 2 פבואר 2008, 07:24
חבר קבוצת

Im רק לחשוב על משהו שאני יכולה לעשות כדי לשפר את הביצועים של דבר, בדרך כלל.
לוח האם שלי הוא ASUSTek מחשב לוח בע"מ. וגם את כרטיס המסך היא 128.
Old 2 פבואר 2008, 07:30
קבוצת תורמים

כרטיס מסך חדש. זה על זה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 2 פבואר 2008, 07:33
חבר קבוצת

מה עם תוכניות כמו, או דברים כדי להתחיל overclocking, (אבל בטוח overclocking)
Old 2 פבואר 2008, 07:48
חבר קבוצת

אם אתה רוצה overclock מעבד את זה בצורה הטובה ביותר לעשות זאת ב-BIOS, זה ייתן לך את האפשרות להיות מסוגל לאפס את כל ההגדרות שלך אם לשנות את הדבר הלא נכון. אלכס של "מדריך Overclocking" יהיה לעזור. את בהחלט שווה לעשות קצת על הקריאה שלך componants הראשון.

אתה יכול גם את Defrag HDD, ישנן תוכניות עבור som על הורדות של דף באתר, או שאתה יכול פשוט להשתמש ב-Microsoft Edition. אולי בצע evilfantasy נגד תוכנות זדוניות של המדריך, כי יכול להיות גדול לעזור. אם אתה מקבל איטי start-up פעמים אז אולי להוריד "start-up כלים" או להתחיל להשתמש ב-up כלי CCleaner להסיר תוכניות מסוימות מהרשימה dont שאתה צריך.

שדרוג זיכרון RAM שלך יכול לתת לך את הגידול הכי גדול בביצועים הוא זול מאוד, בדרך כלל, בהתאם הנוכחית RAM & לוח האם.
אולי להוריד ולהפעיל CPU-Z כדי לגלות את ins-and-outs מפרט של המערכת שלך ואז אתה יכול לראות מה תוכל לשדרג ל על זול.

בדוק את התוכנה של פורום זה קטע אבל יש כמה דברים טובים שם.
Old 2 פבואר 2008, 12:11
קבוצת חברות חדשות

כן, אני תהיתי אם היו שום תוכניות שיסייעו לך overclocking חסת עלים אני לא יודע איך לעשות את זה בעצמי ואני עלול לדחוף את זה רחוק מדי להרוג את המחשב שלי
Old 3 פבואר 2008, 04:29
חבר קבוצת

urmm שמעתי abbout תוכנית הנקראת CPUFBS

מעולם לא היה זה tho., therefor i dont מכיר את מזג האוויר או מזג האוויר טוב כל זה עובד

U moniter שלך יכול CPU ידי הורדת CPU-Z
Old 3 פבואר 2008, 06:09
חבר קבוצת

למען האמת, לא הייתי בו תוכניות עבור overclocking CPU שלך. את הרבה יותר נזק למחשב שלך מאשר לעשות זאת ב-BIOS.

ב-BIOS אם תשים את FSB, מתח גבוה מדי וכו 'של המחשב יעשה POST אז כנראה פשוט לא תעמוד האתחול. לכן אתה יכול פשוט להזין את ה-BIOS הקש את 'שחזור הגדרות' ו את כפתור מיון. באמצעות התוכנית לעשות את זה, אם כי יש להם safeguards עדיין neglecting כי ההגנה הראשון של המחשב stoping להיות בלתי יציב לפני שכבר נטען גם את מערכת ההפעלה שלך.

כרטיסי מסך OCing תוכניות בסדר, כי אתה יכול לשנות את ההגדרות שלה, אם לא יציב או פשוט לטעון את במצב בטוח או להתקין מחדש את מנהלי ההתקנים. לא הייתי ממליץ OCing שלך בעזרת מעבד מפלגת 3 תוכניות.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.