![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteris: Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz 1.5GB RAM NVIDIA GeForce FX 5200 su bevielio tinklo ryšio 54.0mbps. Esu naujas įsijungimas ir viskas, viskas, ką turite, yra CCleaner, ir AVG, kokias programas ar procesus, padės mano kompiuteris vis tiek įmanoma. Nieko specificly, bet aš tik noriu padidinti jos efektyvumą bet kur ar tai įmanoma. Pateikia bet kuris iš jūsų idėjų ir programų, kurios gali dirbti gerai, ačiū. |
|
| |||
| |||
| Ar jus galvoti apie atnaujinimą componants arba tiesiog įsijungimas, valymo ir programinė įranga, išbandyti ir keisti savo currnent componants efektyvumą. Ar žinote, kad jūsų pagrindinė plokštė spec, taip pat yra kompiuterių tinklą padaryti (pvz., Dell, HP pan.), Ar tai pagal individualų pageidavimą? Padaryti jūsų pagrindinė plokštė gali determaine jei jūsų kompiuteris gali dirbti greičiau greitis RAM, kuris taip pat padidinti efektyvumą. Taip pat turi ne ANIT atrodyti-Malware Thread dėl viruso temą. Rasite evilfantasy turi puikių patarimų. |
|
| |||
| |||
| Im just galvoti apie ką nors galiu padidinti našumą nieko bendra. Mano pagrindinė plokštė yra ASUSTeK Computer Inc lenta. ir video korta 128. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naujas grafikos plokštę. That's about it.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| What about, kaip programų ar ko pradėti įsijungimas (bet saugiai overclocking) |
|
| |||
| |||
| Jei norite overclock procesoriaus tai geriausia padaryti BIOS, tai duos jums galimybe kad galėtų iš naujo nustatyti visus parametrus, jeigu jūsų kaita blogas dalykas. Alex "Overclocking Guide" bus padėti. Jo tikrai verta padaryti kai svarstymą iki Jūsų componants pirma. Taip pat galite Defrag tavo HDD yra som programas dėl atsisiųsti šios svetainės, arba galite naudoti tik Microsoft leidimas. Gal po evilfantasy's Anti-kenkėjiškų programų gidas, kuris gali būti labai naudinga. Jei gaunate lėtos pradžios metu tada gal ir parsisiųsti "start-up priemones" arba naudoti paleidimo įrankį CCleaner pašalinti kai kurias programas iš sąrašo dont poreikis. Atnaujinimas RAM gali suteikti jums didžiausią padidėjimo rezultatus ir paprastai yra labai pigūs, priklausomai nuo Jūsų dabartinės RAM ir Motherboard. Gal atsisiųsti ir paleisti CPU-Z sužinoti ins-and-outs jūsų sistemos specifikacija ir tada jūs galite pamatyti, ką galės atnaujinti dėl pigūs. Check out programinės įrangos skyriuje šiame forume, nors yra tam tikrų gerų dalykų ten. |
|
| |||
| |||
| yeah I was wondering, jei yra kokių nors programų, kurios padės jums įsijungimas cos I don't know how to do it myself and I might push it per toli ir nužudyti savo kompiuterio |
|
| |||
| |||
| urmm negirdėjau abbout programa vadinama CPUFBS niekada nebuvo tho., therefor I dont know oras savo bet gerai, arba oras veikia u can moniter procesoriaus imant CPU-Z |
|
| |||
| |||
| Tiesą sakant, aš ne naudoti programos įsijungimas procesoriaus. Jos daug labiau tikėtina, kad sugadinti jūsų kompiuterį, nei tai darant BIOS. Į BIOS, jei jūs įtraukėte FSB, Voltage tt iki pernelyg aukštos kompiuteris darys POST tada tikriausiai tiesiog nepavyksta paleisti. Todėl Jūs galite tiesiog įvesti BIOS paspauskite "Atnaujinti nustatymus" mygtuką ir jūsų surūšiuoti. Naudodamiesi programa tai padaryti, nors turi apsaugos priemones, vis dar nepaiso, kad pirmieji ginti stoping kompiuterio yra nestabilus kol jūs net pakrauti savo OS. Graphics Cards OCing programų yra ok, nes galite pakeisti nustatymus, jei jos nestabilus arba tiesiog įkelti į viršų Safe Mode ir iš naujo įdiegti tvarkykles. Aš nepatarčiau OCing procesoriaus naudojant 3rd Party programas. |