mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Kā es varu uzlabot My Computer Performance

Reply

Thread Tools
Old Februāris 2, 2008, 06:43
Loceklis

Default Kā es varu uzlabot My Computer Performance

Mans dators ir:
Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz 1.5GB RAM NVIDIA GeForce FX 5200 ar bezvadu tīkla savienojums 54.0mbps.

Es esmu jauns, lai overclocking un viss, viss, kas man ir CCleaner, un AVG, kādas programmas vai procesi palīdzēs mana datora anyway iespējams. Nekas specificly, bet es tikai vēlos, lai palielinātu savu darbu jebkurā gadījumā, vai ir iespējams. Nākt klajā ar savu ideju / programmas, kas var strādāt labi, paldies.
Old Februāris 2, 2008, 06:51
Loceklis

Vai tu domā par modernizāciju componants vai vienkārši overclocking, tīrīšanas un darbības programmatūras mēģināt iekniebt, jūsu currnent componants.

Vai jūs zināt, spec jūsu mātesplatē, ir arī dators zīmolu veikt (piemēram, Dell, HP ect.), Vai tas ir pasūtījuma izgatavotu? Padarīt jūsu mātesplatē var determaine ja jūsu dators var apstrādāt ātrāk ātrums RAM, kas arī palielināt veiktspēju.

Arī apskatīt Anit-Malware Thread par vīrusa tēmu. Jūs atradīsiet evilfantasy ir dažas lielas padomus.
Old Februāris 2, 2008, 07:24
Loceklis

Im tikai domāt, darīt kaut ko varu, lai uzlabotu sniegumu neko vispār.
Mana motherboard ir ASUSTeK Computer INC kuģa. un arī grafikas karte ir 128.
Old Februāris 2, 2008, 07:30
Donors Group

Jaunās grafikas karte. That's about it.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Februāris 2, 2008, 07:33
Loceklis

ko par, piemēram, programmas, vai lietām, lai sāktu overclocking (taču drošas overclocking)
Old Februāris 2, 2008, 07:48
Loceklis

Ja jūs vēlaties OVERCLOCK jūsu CPU vislabāk to darīt BIOS, tas dos jums iespēju to var nomainīt jebkurus iestatījumus, ja jūsu maiņa nepareiza lieta. Alex's "Overclocking guide" būs palīdzēt. Tās noteikti ir vērts darīt kaut lasījumam līdz Jūsu componants pirmās.

Jūs varat arī Defrag savu HDD, pastāv som programmas uz lejupielādes lapu šajā vietā, vai jūs varētu tikai izmantot microsoft edition. Varbūt sekot evilfantasy's anti-ļaundabīgo programmu guide, kas var būt liela palīdzība. Ja saņemat lēna starta laiku, tad iespējams lejupielādēt "start-up tools" vai lietošanas uzsākšanas rīku CCleaner, lai likvidētu dažas programmas no saraksta, kuru dont nepieciešams.

Atjaunināt savu RAM var dot jums Vislielākais pieaugums sniegumu un kopumā ir ļoti lēts, atkarībā no jūsu pašreizējās RAM & Motherboard.
Varbūt lejuplādēt un palaist CPU-Z, lai uzzinātu ins-and-outs jūsu sistēmas specs, un tad jūs varat redzēt, ko jūs varētu uzlabot, lai par lētu.

Pārbaudiet programmatūru section of this forum tomēr ir dažas labas lietas tur.
Old Februāris 2, 2008, 12:11
New Member Group

yeah es domāju, ja būtu jebkura programma, kas palīdz jums overclocking cos Es nezinu, kā to izdarīt pats un es varētu paaugstināt tā ir pārāk tālu un nogalināt manu datoru
Old Februāris 3, 2008, 04:29
Loceklis

urmm Es dzirdēju abbout programmu, ko sauc CPUFBS

nekad nav bijis tas tho., tas ir Nezinu laika tās jebkura prece vai laika tas darbojas

u var moniter savu cpu, lejupielādējot CPU-Z
Old Februāris 3, 2008, 06:09
Loceklis

Ja godīgi, es nevarētu izmantot programmas overclocking savu CPU. Tā daudz vairāk var kaitēt jūsu datoram, nekā to darīt BIOS.

Ar BIOS, ja jūs varat ievietot FSB, sprieguma uc pārāk augsts dators darīt PĒC tam droši vien vienkārši nespēj boot. Tāpēc jūs varat ienākt BIOS nospiediet 'Atjaunot iestatījumus "pogu un Jūsu sašķirots. Izmantojot programmu, lai to izdarītu, lai gan tās ir drošības joprojām aizmirstot, ka vispirms aizstāvēt stoping datora ir nestabils, pirms esat pat ielādes savu OS.

Grafiskās kartes OCing programmas ir ok, jo jūs varat mainīt uzstādījumus, ja tā nestabila vai tikai kravas līdz drošajā režīmā un vēlreiz instalēt draiverus. Es neiesakām OCing savu CPU, izmantojot 3rd Party programmas.
Reply

Register

Bookmarks