mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Cum îmi pot îmbunătăţi Computer de performanţă

Reply

Thread Tools
Old 2 februarie 2008, 06:43
Grupul de stat

Calculatorul meu este un:
Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz 1.5GB RAM NVIDIA GeForce FX 5200 cu o conexiune de reţea fără fir de 54.0mbps.

Sunt nou la overclocking şi de tot, tot ce am este CCleaner, şi AVG, ce programe sau procese vor ajuta computerul meu în oricum posibil. Nimic specificly, dar eu vreau doar pentru a creşte performanţa sau în cazul în care, în orice mijloc posibil. Puneţi-vă înainte de orice idei / programe pe care le pot lucra bine, multumesc.
Old 2 februarie 2008, 06:51
Grupul de stat

Te gandesti de modernizare componants sau doar overclocking, curăţarea şi să ruleze software-ul pentru a încerca şi tweak performanţa dvs. currnent componants.

Stii de spec. de placa de bază, de asemenea, computerul este un brand face (de exemplu, Dell, HP ect.) Sau este personalizat de făcut? De a-ţi face din placa de bază poate determaine în cazul în care computerul poate trata mai repede viteza RAM, care, de asemenea, la creşterea performanţei.

De asemenea, trebuie să aruncaţi o privire la Anit-Malware Thread pe Nume subiect. Veţi găsi evilfantasy are câteva sfaturi mare.
Old 2 februarie 2008, 07:24
Grupul de stat

Im doar gandindu-te pot face nimic pentru a îmbunătăţi performanţa de nimic în general.
Meu de placa de bază este un ASUSTeK Computer Inc bord. şi, de asemenea, este o placă grafică 128.
Old 2 februarie 2008, 07:30
Grupul de donator

Noua placă grafică. Asta e despre asta.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 2 februarie 2008, 07:33
Grupul de stat

Ce zici ca programele, sau lucruri pentru a începe să overclocking, (dar sigur overclocking)
Old 2 februarie 2008, 07:48
Grupul de stat

Dacă doriţi să vă overclock procesor este cel mai bine să facă acest lucru în BIOS-ul, acest lucru vă va oferi posibilitatea de a fi în stare pentru a reseta toate setările, dacă vă schimbaţi ceva în neregulă. Alex's "Overclocking ghidul" va fi un ajutor. Cu siguranta merita sa faci unele lectură până pe componants primele.

Puteţi, de asemenea, Defrag dvs. hard-disk, există programe de som de pe pagina de download-uri de pe acest site, sau ai putea sa utilizeze Microsoft a editie. Poate urmări evilfantasy de ghid anti-malware-ului, care poate fi de mare ajutor. Dacă sunteţi obtinerea lent start-up ori atunci poate descărca "start-up instrumente" sau de a folosi de start-up instrument pe CCleaner pentru a elimina unele programe de pe listă pe care le-aţi dont nevoie.

Actualizarea RAM dumneavoastră ar putea să aveţi cea mai mare creştere a performanţelor şi este, în general, foarte ieftine, în funcţie de curent RAM & Plăci de bază.
Poate a descărca şi rula CPU-Z pentru a afla de ins-şi-outs de specificaţiile de sistem şi apoi puteţi vedea ce va fi capabil să faceţi upgrade la pe ieftine.

Check out software sectiune a acestui forum, deşi, există unele lucruri bune acolo.
Old 2 februarie 2008, 12:11
Noile state Group

Da, mă întrebam dacă există programe care vă ajută să cu overclocking pentru ca nu stiu cum sa o fac eu şi s-ar putea sa-l împinge prea departe şi ucide computerul meu
Old 3 februarie 2008, 04:29
Grupul de stat

urmm am auzit abbout un program numit CPUFBS

nu a avut-o Thợ., acestea i dont know sale orice vreme bună sau vreme funcţionează

u poate moniter dvs. cpu de a descărca CPU-Z
Old 3 februarie 2008, 06:09
Grupul de stat

Ca sa fiu sincer, nu i-ar folosi de programe pentru overclocking, procesorul. Are mult mai susceptibile de a dăuna computerului decât a face acest lucru în BIOS.

În a BIOS-ului, dacă pune în FSB, etc tensiune prea mare pe computer va face POST, apoi, probabil, doar nu reuşesc să boot. Prin urmare, puteţi intra în BIOS apăsaţi "restaura setările" buton şi sortate. Folosind un program pentru a face acest lucru, deşi aceştia s-au măsuri de protecţie este în continuare a neglija faptul că primul apărare a stoping computerul dumneavoastră înainte de a fi instabilă pe care le-aţi încărcat chiar dumneavoastră OS.

Grafica Carduri OCing programe sunt ok, deoarece puteţi modifica setările dacă sale instabile sau doar de sarcină până în modul de siguranţă şi re-a instala driver-ele. Nu recomand să OCing, procesorul, folosind programe de 3a.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.