![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој рачунар је: Интел Пентиум 4 ЦПУ 3.40ГХз 1.5ГБ РАМ НВИДИА ГеФорце ФКС 5200 са бежичну мрежу веза 54.0мбпс. Ја сам нови у Оверцлоцкинг и да све, све сам се ЦЦлеанер, и АВГ, што програми или процеси ће помоћи мом рачунару у ионако могуће. Ништа специфицлы, ипак ЈА праведан тражен за повећати његову ефикасност у којој или на било који могући начин. Изнети било које ваше идеје / програме које можете радити добро, хвала. |
|
| |||
| |||
| Да ли размишљате о цомпонантс ал̌урирате или само Оверцлоцкинг, чишћење и трчање софтвер покушати уштинути успешности Ваших цуррнент цомпонантс. Знате ли спец ваше матичне плоче, такође је рачунар бранд направити (нпр. Делл, ХП итд.) Или га је направио цустом? Тхе учинити ваше матичне плоче може детермаине да твој рачунар може обрадити бржу брзину РАМ-а, који ће такође појачати перформансе. Такође имају поглед на Анита-заштита од злонамерних програма Вирус Тхреад на Топиц. Наћи ћете евилфантасы има неке велике савете. |
|
| |||
| |||
| Им само размишљам о радиш ништа не могу да се побољша ефикасност ништа уопштено. Моја матична плоча је АСУСТек Цомпутер ИНЦ одбора. као и графичке картице је 128. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нове графичке картице. То је због тога.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| као што о програмима, или ствари за почетак Оверцлоцкинг, (али сигурно Оверцлоцкинг) |
|
| |||
| |||
| Уколико желите да ваш ЦПУ оверцлоцк да је најбоље да то урадите у БИОС-у, то ће вам дати могућност да сте у могућности да врати подешавања ако ваш променити погрешну ствар. Алекс'с "Оверцлоцкинг водич" ће помоћи. Њена дефинитивно вриједна читања неке радиш горе на вашем цомпонантс први. Такође можете преварити ваш ХДД, сом постоје програми за доунлоадс на страницу ове странице, или сте само могли да користе Мицрософт издање. Можда следе евилфантасы'с анти-злонамерних програма водич, који могу бити велика помоћ. Да твој 'добивање спори старт-уп тимес онда можда скинути "старт-уп тоолс" или користите алат за старт-уп на ЦЦлеанер уклоните неке програме са листе које не требате. Надоградња РАМ-а ваш вам могу дати највећи пораст у перформансама и уопштено врло јефтина, зависно о вашем тренутном РАМ & матичне плоче. Можда је преузети и покренути ЦПУ-З сазнати је инс-и-изласци вашег система наочаре и тада можете видети шта ће бити у могућности за модернизирати на јефтини. Цхецк оут софтвера у овом форуму ипак, има неких добрих ствари тамо. |
|
| |||
| |||
| Да сам био задивљен, ако има било какве програме који Вам помоћи Оверцлоцкинг цос не знам како ћете то учинити и ја ћу га можда гурнути предалеко и убити мог рачунара |
|
| |||
| |||
| урмм сам чуо аббоут програма који се зове ЦПУФБС мада то никада није имала., то ја донт кноткле било који својим временским добро или временским ради можете монитер ваш ЦПУ преузимањем ЦПУ-З |
|
| |||
| |||
| Да будем искрен, не бих да користи програме за ваше ЦПУ Оверцлоцкинг. Његова много већа вероватноћа да се оштетити рачунар од тога у БИОС. У БИОС ако ставим ФСБ, напона итд се превисок ваше рачунар ће учинити ПОСТАВИ онда вероватно само пропуст то чизма. Стога можете једноставно ући у БИОС притисните 'враћање поставки' дугме и ваш редају. Коришћење програма за то, иако имају заштитне занемарујући да је и даље први одбрану стопинг ваше рачунар бити нестабилна пре него што чак и итава ваше ОС. Грапхицс Цардс ОЦинг програми су ОК, јер те поставке можете променити ако њени нестабилне или једноставно отпремите у безбедном начину рада и поново инсталирате управљачке програме. Не бих препоручити ОЦинг користећи ваш ЦПУ 3рд Парты програми. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Упградинг то Побољшати Мы Цомпутер Гаминг. | тхаулл | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 9. јула 2009 12:09 |
| Тражећи помоћ како побољшати перформансе мог лаптоп ... | Нињо | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 3 фебруар 2009 06:51 |
| Како побољшати животни век меморијске картице | евилфантасы | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 25 фебруар 2008 22:29 |
| Им надају да побољшају мој лаптоп за гаминг! | кевинмцницхолас | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 7 | 21. сеп 2007 12:09 |
| Како побољшати ДВД репродукција? | јиммы_фоулер | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 14. јула 2007 02:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |