![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Benim bilgisayar ise: Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz 1.5GB RAM NVIDIA GeForce FX 5200 54.0mbps bir kablosuz ağ bağlantısı ile. Ben overclock ve her şey için, tüm var, CCleaner ve AVG, hangi program ya da süreçleri zaten mümkün benim bilgisayar yardımcı olacak yeni duyuyorum. Hiçbir şey specificly, ama sadece kendi performansını artırmak istediğiniz yerde veya mümkün demektir. Ileri herhangi bir fikir koy / programlar iyi, teşekkür ederim çalışabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Size componants veya overclock yükseltme hakkında düşünme misiniz temizlik ve yazılım denemek için çalışan ve currnent componants ve performansı iyi. Size anakartınızın spec biliyor musunuz da bir marka (örn. Dell, HP EKT sağlayan bilgisayardır.) Ya da özel yapılır? Bu anakartınızın bilgisayarınız da performansını artırmak olacak hızlı hızlı RAM, halledebiliriz determaine make. Ayrıca Anıt bir göz-Malware Konuyu virüs Konu var. Sen evilfantasy bazı büyük ipuçları vardır bulabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Im sadece genel bir şey performansını artırmak için bir şey yaptığını düşünüyor. Benim anakartımda bir ASUSTeK Computer Inc kurulu olduğunu. ve de grafik kartı 128 olduğunu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni grafik kartı. That's about it.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| programlara veya şeyler overclock başlamak için, ne gibi (ama güvenli overclock) |
|
| |||
| |||
| Eğer en çok BIOS'unda yapmak CPU overclock istiyorsanız, bu sizin seçeneği verecek hiçbir ayarlarını sıfırlayabilirsiniz olmak eğer değiştirmek yanlış bir şey. Alex'in "Overclocking rehber" bir yardımcı olacaktır. Bu kesinlikle yukarıya, componants bazı okuma yaparak ilk değer. Ayrıca, bu sitenin bir indirme sayfası için som programları veya sadece Microsoft sürümünü kullanmak could HDD defrag, olabilir. Belki-kötü amaçlı yazılım için, bu büyük bir yardım olabilir evilfantasy's karşıtı izleyin. Eğer yavaş başlangıç süre sonra belki indirmek "başlangıç araçları" yukarı veya sizin dont gerekir listeden bazı programları kaldırmak için başlangıç CCleaner üzerinde aracını kullanın alıyoruz. Sizin RAM Yükseltme performansınızı en büyük artış sağlamak ve genellikle çok, mevcut RAM ve Anakart göre ucuz. Belki indirip çalıştırmak CPU-Z ve daha sonra ne ucuza yükseltmek mümkün olacaktır görebilirsiniz ekleri sistem özellikleri ve-ve-outs bulmak için. Ancak bu forumun yazılım bölümüne göz atın, bazı iyi şeyler var. |
|
| |||
| |||
| varsa programların nasıl kendim yaparım bilmiyorum ve ben çok doğru itin olabilir ve benim bilgisayar öldürmek marul overclock size yardımcı olduğunu ben merak ediyorum evet |
|
| |||
| |||
| urmm bir programı CPUFBS adı abbout duydum bu tho yoktu. onun I dont hava ve iyi veya hava durumu bilgileri çalışır U CPU indirerek CPU moniter yapabilirsiniz-Z |
|
| |||
| |||
| Dürüst olmak gerekirse, ben CPU overclock programları kullanmak değildir. Bu çok daha fazlası olabilir BIOS'unda yaparken daha bilgisayarınıza zarar verme olasılığı. BIOS olarak eğer vb kadar çok bilgisayarınızı yüksek POST sonra ihtimalle açılış halinde yapacak olan FSB, Gerilim koymak. Bu nedenle sadece BIOS girebilirsiniz 'ayarlar' düğmesini ve düzenlenmiş yeniden basın. Rağmen hala bilgisayar kararsız olmak stoping bu ilk savunma ihmal olduğunu güvence varsa, bunu yapmak için bir program kullanarak önce hatta işletim sistemi yüklü ettik. Çünkü ayarları değiştirebilirsiniz Grafik Kartları OCing programları ok, eğer kendi veya kararsız sadece güvenli mod ve yeniden yukarı yük sürücüleri yükleyin. Ben CPU 3. Parti programlar kullanarak OCing tavsiye etmem. |