менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Як я можу покращити продуктивність мого комп'ютера

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 лютого 2008, 06:43
Член групи

Default Як я можу покращити продуктивність мого комп'ютера

Мій комп'ютер:
Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz 1.5GB RAM NVIDIA GeForce FX 5200 з бездротовою мережею 54.0mbps.

Я новачок в розгоні і все, все у мене є, CCleaner, і AVG, які програми або процеси, допоможе мій комп'ютер в будь-якому випадку це можливо. Ніщо specificly, але я просто хочу, щоб підвищити його продуктивність у будь-яких, де і можливими засобами. Шлях вперед будь-які ваші ідеї та програми, ви можете працювати добре, спасибо.
Old 2 лютого 2008, 06:51
Член групи

Ви думаєте про оновлення componants або просто розгін, очищенню і використовується програмне забезпечення, щоб спробувати і змінити ефективність ваших currnent componants.

Чи знаєте ви, специфікацію вашої материнської плати, також є комп'ютер зробити брендом (наприклад Dell, HP тощо.) Чи це замовлення? Зробити вашої материнської плати можуть determaine, якщо ваш комп'ютер може працювати швидше за швидкість оперативної пам'яті, який буде також підвищити продуктивність.

Також загляньте на Anit-Malware Різьба на вірус тему. Ви знайдете evilfantasy має багато порад.
Old 2 лютого 2008, 07:24
Член групи

Їм тільки збирається зробити все, що можу для підвищення продуктивності нічого взагалі.
Моя материнська плата є ASUSTek Computer вкл. Ради. а також відеокарта 128.
Old 2 лютого 2008, 07:30
Донор групи

Нові графічні карти. Ось про це.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 2 лютого 2008, 07:33
Член групи

А як програми, або речі, щоб почати розгін (але безпечний розгін)
Old 2 лютого 2008, 07:48
Член групи

Якщо ви хочете розганяти ваш процесор найкраще це зробити в BIOS, це дасть вам можливість бути зможете скинути будь-які налаштування, якщо ваші зміни не те. Алекса "Розгін Guide" буде допомагати. Його дійсно необхідно робити почитати на вашому componants в першу чергу.

Ви також можете дефрагментації жорсткого диска, є сом програми для завантаження на сторінці цього сайту, або ви можете використовувати тільки Microsoft Edition. Може стежити анти evilfantasy's Anti-Malware керівництво, яке може бути великою допомогою. Якщо ви отримуєте повільний запуск раз, то, може бути, завантажити "Пуск" Сервіс "або використовувати запуск інструмента на CCleaner прибрати деякі програми з списку, який ви не потребують.

Відновлення пам'яті може дати вам найбільше збільшення продуктивності і, як правило, дуже дешево, залежно від вашого поточного RAM & материнських плат.
Може бути, завантажити і запустити CPU-Z, щоб з'ясувати ходи і виходи вашої специфікації системи, а потім ви можете бачити, що ви зможете перейти на задешево.

Від'їзд програмне розділ цього форуму, хоча є деякі хороші речі.
Old 2 лютого 2008, 12:11
Нові члени групи

Та я була цікаво, якщо є будь-які програми, які допоможуть вам з розгоном COS НЕ знаю, як це зробити і мені можуть підштовхнути його надто далеко, і вбити мого комп'ютера
Old 3 лютого 2008, 04:29
Член групи

urmm я чув abbout програма під назвою CPUFBS

ніколи не було Тхо., для цього я не знаю його будь-яка погода гарна погода або це працює

U Can MONITER вашого процесора шляхом завантаження CPU-Z
Old 3 лютого 2008, 06:09
Член групи

Щоб бути чесним, я б не використати програми для розгону вашого процесора. Його набагато більше може пошкодити ваш комп'ютер, ніж робити це в BIOS.

У BIOS, якщо ви поклали у ФСБ, напруги і т.д. до занадто високою Ваш комп'ютер буде робити пост, ймовірно, просто не завантажитися. Тому можна просто увійти в BIOS натисніть "Відновити параметри 'кнопку і ваші відсортований. За допомогою програми для цього, хоча вони мають гарантії ще забуваючи, що перший захист очисних комп'ютера до нестабільної перш ніж ви навіть завантажена ОС.

Графічні карти OCing програм ОК, тому що ви можете змінювати налаштування, якщо її нестабільною або просто завантажити в безпечному режимі і повторне встановлення драйвера. Я б не рекомендував OCing ваш процесор 3 допомогою сторонніх програм.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Оновлення "Мій комп'ютер" для поліпшення Gaming. thaull Генеральний обладнання чат 2 9 липня 2009 12:09
Шукаю допомогу в тому, щоб поліпшити продуктивність мого ноутбука ... Ніньо Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 3 лютого 2009 06:51
Як покращити життя карт пам'яті evilfantasy Знімні накопичувачі І ЗМІ 0 25 лютого 2008 22:29
Im надії поліпшити свій ноутбук для ігор!! kevinmcnicholas Ноутбуки, КПК & Mobiles 7 21 вересня 2007 12:09
Як поліпшити відтворення DVD? jimmy_fowler Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 14 липня 2007 02:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.