μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Πώς βλέπουν τηλεόραση για τον υπολογιστή μου

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:19
Μέλος Ομάδα

Default Πώς βλέπουν τηλεόραση για τον υπολογιστή μου

Υπάρχει κάποιος που ξέρει ακριβώς πώς να είναι σε θέση να βλέπουν τηλεόραση για τον υπολογιστή μου, χωρίς το Windows Media cetre, μπορώ να κάνω απλά χρειάζεται μια κάρτα και, αν ναι, τι είδους, im επίσης θέλει να αγοράσει ένα νέο παρακολουθούν και έχουν κοιτάζοντας widescreen TFT / TV μόνιτορ , Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν από αυτούς να παρακολουθούν τηλεόραση και να εργάζονται με ένα κουτί freeview οποιαδήποτε συμβουλή θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, ευχαριστώ.
Old 22ης Σεπτεμβρίου 2007, 15:29
Ομάδα Δωρητών

Default Πώς βλέπουν τηλεόραση για τον υπολογιστή μου

μπορείτε να με τηλεοράσεις με οθόνες τεμ εισροές ή με tv εισροές ΠΑΡΟΝΤΑ παρακολούθηση είναι ένα ιδιαίτερα συνιστάται μία.

Υπάρχουν, επίσης, τηλεόραση Κάρτες που απαιτούν την υποδοχή PCI και αυτές που απαιτούν USB 2.0.

Για να είναι honnest έχω και τα δύο και δεν φαίνεται να υπάρχει διαφορά στην ποιότητα.

Το σύστημά μου: xX_TeK_GaMeR_Xx

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6700
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
OCZ 6400 2 x 2GB ReaperX
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI NX8800GT
Κάρτα Ήχου:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Hard Drive (s):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Optical Drive (s):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master ΠΑ-932, OCZ 600W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ethernet, BT @ 2Mb (250KB / S DL)
Monitor (ες):
Xerox XA7-17θ, SHARP LC26D44
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate RC1 X32
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τι πρέπει να παρακολουθούν τηλεόραση μέσω του φορητού υπολογιστή μου l3ights Γενική Συζήτηση Hardware 1 24 Οκτ 2007 13:07
Επίκλισης Watch U Tube! daz6215 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 17 Ιουν 2007 03:33
Κάθε ένα ρολόι Dragons Den; Matt999 Off Topic Συζήτηση 4 21η Σεπ 2006 13:56
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.