![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi im nového na tomto fóru a chatu myšlení investují do vodní chlazení im trochu bezradný v tomto tématu a tak jsem doufal, že někdo by mohl říct mi, co potřebuju za to:). také trochu potřeba několik odkazů na stránky s duveryhodných produkty ks je LGA 775 q6600 8800gts a to je vše, chci být chlazen.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli byste se podívat na Alexe to post tady Jedná se o druhé místo ve vlákně:)
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Vodní chlazení je lepší než chlazení vzduchem. To může trvat více tepla s hodně méně vody. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že vodní chlazení je vždy lepší než chlazení vzduchu, protože voda je považována za lepší tepelně absorberu pak vzduch a vzduch se rozšiřuje také na vytápění. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| AMD Vodní chlazení nutné? | jweika | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 16. června 2009 19:12 |
| Vodní chlazení | chrismorris730 | Obecné Hardware Chat | 20 | 12. Září 2008 22:47 |
| Vodní chlazení | tomthedrummer1992 | Obecné Hardware Chat | 1 | 4. května 2008 03:24 |
| Vodní chlazení | Eliáš | Obecné Hardware Chat | 1 | 19. říjen 2007 07:20 |
| Vodní chlazení pomozte prosím | xactly | Obecné Hardware Chat | 3 | 28 srpen 2007 12:32 |
| Thread Nástroje | |
| |