![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi im νέων σε αυτό το φόρουμ im σκέψης και της επένδυσης σε νερό ψύξης im clueless λίγο σε αυτό το θέμα τόσο Ήλπιζα θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι χρειάζομαι για αυτό:). Επίσης, πρέπει κάπως ορισμένες συνδέσεις σε τοποθεσίες έμπειρος με τα προϊόντα που είναι LGA 775 τεμ q6600 8800gts και thats όλα θέλω να κρυώσει.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο post του Alex εδώ Είναι η δεύτερη θέση στο νήμα:)
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Το νερό της ψύξης είναι καλύτερη από την ψύξη του αέρα. Μπορεί να χρειαστούν περισσότερο θερμότητα με πολύ λιγότερο νερό. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι το νερό είναι πάντα καλύτερη ψύξη του αέρα ψύξης, διότι τότε το νερό θεωρείται καλύτερη απορροφητήρα θερμότητας αέρα και στη συνέχεια να επεκτείνει αέρα για τη θέρμανση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| AMD υδρόψηξη απαραίτητο; | jweika | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 16 Ιουν 2009 19:12 |
| Το νερό ψύξης | chrismorris730 | Γενική Συζήτηση Hardware | 20 | 12 Σεπ 2008 22:47 |
| Το νερό ψύξης | tomthedrummer1992 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 4η Μαΐου 2008 03:24 |
| Το νερό ψύξης | Ελάιζα | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 19 Οκτ 2007 07:20 |
| Το νερό ψύξης βοηθήσει παρακαλώ | xactly | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 28 Αυγ 2007 12:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |