![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi im nova na ovom forumu i razmišljanja im ulaganja u vodu za hlađenje clueless im malo na ovu temu pa sam se nadao netko bi mogao reći mene što mi je potrebno za to:). Također kinda Trebam neke linkove na web stranice s vjerodostojna proizvodi pc je lga 775 q6600 8800gts i svi taj Želim biti hlađen.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebali ste pogledati Alex post ovdje To je drugi post u thread:)
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Voda za hlađenje je bolje od zraka za hlađenje. Potrebno je više topline s puno manjoj vode. |
|
| |||
| |||
| Mislim da se voda za hlađenje je bolje onda zraka za hlađenje vodom, jer se smatra bolji apsorber topline zrak i zatim se širi na zagrijavanje zraka. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| AMD Water Cooling potrebno? | jweika | Cases & Power Supplies | 2 | 16. lipnja 2009 19:12 |
| Voda za hlađenje | chrismorris730 | General Hardware Chat | 20 | 12. Ruj 2008 22:47 |
| Water Cooling | tomthedrummer1992 | General Hardware Chat | 1 | 4. svibanj 2008 03:24 |
| Water Cooling | Ilija | General Hardware Chat | 1 | 19. listopad 2007 07:20 |
| Voda za hlađenje pomoć molim | xactly | General Hardware Chat | 3 | 28. kolovoz 2007 12:32 |
| Thread Tools | |
| |