![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi im naujokas šiame forume ir jiems galvoti apie investicijas į vandens aušinimo im bit Clueless šioje temoje, kad aš tikiuosi kas nors gali pasakyti ką reikia už tai:). pat kino poreikis keletą nuorodų į patikimas svetaines produktai PC LGA 775 Q6600 8800GTS ir thats all i wanna būti aušinamas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs turėtumėte turėti bent Alex post ieškoti čia Tai antrasis po temoje:)
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Aušinimo vandens yra geriau negu oro aušinimo. Tai gali užtrukti daugiau šilumos su daug mažiau vandens. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad vandens aušinimo visada geriau, tada oro aušinimu, nes vanduo yra laikoma geresnė šilumos sugėriklis tada oro ir oro išplečia šildymas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| AMD aušinimo vandeniu reikia? | jweika | Cases & Power Supplies | 2 | Birželis 16, 2009 19:12 |
| Aušinimo | chrismorris730 | General Hardware Chat | 20 | 12 rugsėjis 2008 22:47 |
| Aušinimo vandens | tomthedrummer1992 | General Hardware Chat | 1 | 4 gegužė 2008 03:24 |
| Aušinimo vandens | Elijas | General Hardware Chat | 1 | 19 spalis 2007 07:20 |
| Aušinimo help please | xactly | General Hardware Chat | 3 | Rugpjūtis 28, 2007 12:32 |
| Temos įrankiai | |
| |