![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Назва говорить сама за себе, я хочу отримати графічної карти і нові справи і з великими блоками живлення потужністю більше це означає, що робити більше і більше exspensive.I хотів би знати, як ви вирахувати "Я знаю, скільки ват комп'ютерами та ІТ-компоненти використовуєте? Чи є які-небудь програмне забезпечення для цього? Велике спасибі за будь-яку допомогу.
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Один з найпростіших речей зробити, це використовувати як calulator це однеПроте це не 100% інший спосіб зробити це, щоб отримати владу метра і підключіть його між розетку і підключити комп'ютер, а потім озеро час включення і відключення цього значення приблизно на 0,8 і що повинно бути навколо суму комп'ютера використовується .
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Є Графічні карти, які використовують 6 Pin Пс. Роз'єми краще, в цілому? | P5200 | Графічні карти & Монітори | 5 | 28 березня 2009 08:41 |
| Потужність блоку живлення? | Hybr! D | Справа & блоки живлення | 20 | 5 березня 2008 06:49 |
| Новий Відеокарти необхідне - 2 монітора | ableit | Графічні карти & Монітори | 1 | 27 листопада 2007 10:06 |
| AGP графічних карт - Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB | CG Man | Графічні карти & Монітори | 7 | 18 листопада 2006 07:36 |
| Відеокарти - Radeon 9550 | Mike | Генеральний обладнання чат | 8 | 20 жовтня 2006 05:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |