Koliko protok zraka da li preporučiti za ovu watercooling setup? To je ovisno o izgledu i kabela / cijevi Compasky upravljanje i slučaj. Nema tvrdih i brzo pravila.
Ali, kao čeznuti kao youve usisni i exhause ventilator u slučaju da ste stvaranje rute za protok zraka preko matične ploče što je gdje (s ovim graditi), to će biti potrebna većina.
Hdd je isto tako može učiniti bez aktivnog protoka zraka iznad ili ispod njih, ali ja ne bih ga preporučiti jer smanjuje vijek trajanja.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus
My System: Zoomy Procesor (i): E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v | Matične ploče: Asus P5K Premium | RAM memorija: 2GB Dominator 8500 | Grafička kartica (e): BFG 8800GT | Sound Card: Xfi Extremegamer | Tvrdi disk (i): 3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje | Optički pogon (e): LG GGC H20L | Case / PSU: Enermax 720w | Hlađenje: AC7 | Network / Internet:
| Monitor (e): 245B, 931B (Samsung) | Operacijski sustav (e): Vista 32P | |