Kiek oras jums rekomenduoti šį Watercooling nustatymus? Tai priklauso nuo išdėstymo ir kabelių / vamzdžių valdymo Compasky ir atveju. Nėra sunku greitai ir taisyklės.
Tačiau tol, kol jūs įleidimo ir exhause live in case you're kuriant oro susisiekimo maršrutu srautas per plokštę, kuri yra kur (su šiuo statyti) tai bus labiausiai reikalingi.
HDD taip pat gali apsieiti be aktyvių oras virš jos ar po jų, bet aš nepatarčiau to, kaip ji sumažina gyvenimą.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus
Mano sistema: Zoomy Procesorius (-iai): E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V | Pagrindinė plokštė: Asus P5K Premium | RAM atmintis: 2GB Dominator 8.500 | Graphics Card (-ai): BFG 8800GT | Garso plokštė: Xfi Extremegamer | Kietasis diskas (-ai): 3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla | Optical Drive (s): LG GGC H20L | Case / PSU: Enermax 720W | Aušinimas: AC7 | Tinklas / Internetas:
| Monitorius (-ai): 245B, 931B (LG) | Operacinė sistema (-os): Vista 32P | |