Cât de mult airflow do puteţi recomanda pentru acest watercooling setup? Este dependent de layout şi cablu / tub Compasky de management şi, de asemenea, cazul. Nu există nici o regulă riguroasă.
Dar atâta timp cât v-aţi un aport şi exhause evantai, în cazul pe care îl creează un traseu pentru fluxul de aer la peste placa de bază, care este în cazul în care (cu acest construi), va fi nevoie de cel mai mult.
Hdd lui poate, de asemenea, fără a face airflow activ peste sau sub ele, dar nu as recomanda-o ca reduce durata de viata.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus
Sistemul meu: Zoomy Procesor (e): E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v | Plăci de bază: Asus P5K Premium | Memorie RAM: 2GB stăpânitor 8500 | Placă grafică (e): BFG 8800GT | Placă de sunet: Xfi Extremegamer | Hard Drive (e): 3.35TB int depozitare. 2TB int stocare | Optical Drive (e): LG GGC H20L | Cauza / PSU: Enermax 720w | Răcire: AC7 | Network / Internet:
| Monitor (e): 245B, 931B (Samsung) | Sistem de operare (e): Vista 32P | |