![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет Имам нужда от помощ, под формата на наръчник за идиоти ме мрежа 2 компютри. Знам, че и двете трябва да бъдат свързани чрез мрежова карта и кабел и това е всичко, което не. След като те са свързани Бих искал позволява кажа PC2 да могат да имат достъп и работа с файлове, документи от PC1, но аз не искам PC2 да имат достъп до моя сивозелен програма и други частни документи, е това е възможно, как мога да го направя Много благодаря Фил |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Другата тема беше в правото форума, няма нужда да публикувате я два пъти.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това, което предлагат е наред с XP или Vista.
Както вие казвате, ще се нуждаят от мрежова карта във всеки компютър и кросоувър кабел (не е нормално кръпка) за свързване на две. Можете да настроите споделяне на файлове за всеки един от персонални компютри и споделяте всички папки / файлове, които сте избрали. Ако вие използвате XP, трябва да стартирате съветника за мрежата на всеки персонален компютър, за да се създаде малък офис / домашна мрежа. Моята система: Начало Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако искате тези компютри, за да имат интернет достъп до най-добрият залог ще бъде да закупите рутер.
|
| |||
| |||
| Мда .... рутер ще бъде идеален .... този начин основният компютър не трябва да бъде включен, за 2-ри компютър с accees Интернет. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Мрежова карта не разпознава мрежа / интернет | jeffpoulsen | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 17 Юни 2009 13:33 |
| 2 Мрежата адаптери 1 PC 1 Мрежата? | 4D (Fordy (Форд) Оли | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 1-во Feb 2009 14:51 |
| Uni безжичната мрежа не работи с компютъра - няма мрежов адрес | Samantha0101 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 16-то Oct 2008 07:34 |
| Безжична мрежа - не е изпратил на мрежата на адрес | Samantha0101 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 24-ти септември 2008 07:37 |
| Вечната "Придобиване на мрежата адрес" на мрежови карти | Роби | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 20 ноември 2007 година 10:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |