![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά Χρειάζομαι βοήθεια με τη μορφή ηλίθιοι οδηγός για μένα να δίκτυο 2 υπολογιστές. Ξέρω ότι και οι δύο πρέπει να συνδεθεί μέσω κάρτα δικτύου και η καλωδιακή και ότι δεν την έχω. μόλις αυτά είναι συνδεδεμένα, θα ήθελα να πω PC2 επιτρέπει να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν τα αρχεία, τα έγγραφα σχετικά με PC1, αλλά δεν θα ήθελα PC2 να μπορούν να έχουν πρόσβαση μου πρόγραμμα φασκόμηλο και άλλα ιδιωτικά έγγραφα είναι αυτό δυνατόν, πώς μπορώ να το κάνω Many Thanks Phil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το άλλο θέμα ήταν το κατάλληλο φόρουμ, δεν χρειάζεται να είναι δύο φορές μετά.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό που προτείνουμε είναι εντάξει είτε με XP ή Vista.
Όπως είπατε, θα χρειαστείτε μια κάρτα δικτύου σε κάθε υπολογιστή και ένα crossover καλώδιο (δεν κανονική patch) για τη σύνδεση των δύο. Μπορείτε να ρυθμίσετε File Sharing για κάθε ένα από τα PC και το μερίδιο κάθε φακέλους / αρχεία που έχετε επιλέξει. Εάν χρησιμοποιείτε XP, θα χρειαστεί για τη λειτουργία του δικτύου οδηγό για κάθε υπολογιστή, να δημιουργήσει μια Small Office / Home Network. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν θέλετε οι υπολογιστές αυτοί να έχουν επίσης πρόσβαση στο Internet το καλύτερο στοίχημα θα ήταν να αγοράσει ένα router.
|
| |||
| |||
| Ναι .... δρομολογητής θα ήταν το ιδανικό .... αυτόν τον τρόπο το κύριο PC δεν χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένη για το 2ο PC να accees internet. |