![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo Trebam pomoć u obliku jednog idiots vodič za mene mreža 2 računala. Znam da oboje moraju biti povezana putem mrežna kartica i kabel i to je sve sam ne. nekad su to povezani Želim reći PC2 omogućava da se moći pristupiti i koristiti datoteke, dokumente o PC1, ali ne bih PC2 ištanje biti u mogućnosti to pristup moj kadulja programa i drugih privatnih isprava je to moguće, kako mogu to učiniti Mnogo Hvala Phil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Drugi je tema bila u pravu forum, ne morate to post dvaput.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što ste sugerirajući ok je bilo XP ili Vista.
Kao što vi kažete, morate imati mrežna kartica u svakom računalu i ukriženi kabel (nije normalan patch) za spajanje dva. Možete postaviti Dijeljenje datoteka na svakom od računala i dijeljenje bilo koje mape / datoteke koje ste izabrali. Ako koristite XP, morate pokrenuti čarobnjaka mreže na svakom računalu, da biste postavili Small Office / Home Network. My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako želite da ta računala imaju pristup internetu najbolji kladiti se će biti kupiti ruter.
|
| |||
| |||
| Yep .... jedan ruter bi bilo idealno .... taj način glavna računalo ne mora biti uključen za 2. PC accees na internetu. |