![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló Kell egy kis segítség abban a formában egy idióta útmutatót, hogy hálózat 2 számítógépeket. Tudom, hogy mindkettő kell csatlakoztatni keresztül hálózati kártya és a kábel, és hogy minden, amit nem. egyszer ezek segítségével szeretném mondani PC2 hogy képes legyen a hozzáférés és a használat fájlokat, dokumentumokat, PC1, de én nem akarom, hogy PC2 kell lennie, hogy az én sage-program és más magánjellegű dokumentumok ez lehetséges, hogyan tudom csinálni Köszönet Phil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A másik téma volt a megfelelő fórum, nem kell elküldeni, hogy kétszer.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amit pedig javasol, az OK-ra vagy az XP vagy a Vista.
Ahogy mondja, szüksége lesz egy hálózati kártya minden PC és a crossover-kábel (nem normális patch) kapcsolódni a kettő. Beállíthatja a fájlmegosztás mind a PC-k és a részesedése a mappák / fájlok választani. Ha XP, meg kell futtatni a hálózat varázsló minden PC-hez, hogy állítson fel egy kis irodai / otthoni hálózat. My System: Home Testfelépítés
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha azt szeretnénk, hogy ezek a számítógépek is van internet-hozzáférés a legjobb bet lenne vásárolni egy router.
|
| |||
| |||
| Aha .... router lenne ideális .... Így a fő számítógép nem kell kapcsolni a 2. PC accees az interneten. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hálózati kártya nem ismeri a hálózat / internet | jeffpoulsen | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 17. június 2009 13:33 |
| 2 hálózati adapter 1 PC 1 hálózat? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 1. február 2009 14:51 |
| Uni vezeték nélküli hálózat nem működik az asztalon - nincs hálózati cím | Samantha0101 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 16. október 2008 07:34 |
| A vezeték nélküli hálózat - nem küldi hálózati cím | Samantha0101 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 24. Szeptember 2008 07:37 |
| Örökös "hálózati cím megszerzése" a hálózati kártya | Robbie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 20. november 2007 10:46 |
| Téma eszközök | |
| |