![]() |
|
| |||
| |||
| שלום אני צריך קצת עזרה בצורת של Idiots Guide לי רשת 2 מחשבים. אני יודע שהם שניהם צריכים להיות מחוברים דרך כרטיס רשת ואת כבל וזה כל מה שאני לא. פעם אלה מחוברים ברצוני לומר מאפשר PC2 יוכלו לגשת ולהשתמש קבצים, מסמכים על PC1, אבל לא הייתי רוצה PC2 יוכלו לגשת מרוה התוכנית שלי ועוד מסמכים פרטיים זה אפשרי, איך אני עושה את זה Many thanks פיל |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הנושא השני היה על הזכות פורומים, לא צריך לכתוב את זה פעמיים.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה שאתה מציע הוא בסדר או XP או Vista.
כמו שאמרת, אתה צריך כרטיס רשת בכל מחשב עם crossover כבל (בדרך כלל לא תיקון) כדי לחבר בין השניים. אתה יכול להגדיר שיתוף קבצים על כל אחד מחשבים ולשתף כל התיקיות / הקבצים שאתה בוחר. אם אתה משתמש ב-XP, עליך להפעיל את אשף הרשת על כל מחשב, כדי להקים משרד קטן / ברשת הביתית. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה רוצה גם את המחשבים האלה יש גישה לאינטרנט את ההימור הטוב ביותר יהיה לרכוש נתב.
|
| |||
| |||
| כן .... נתב יהיה אידיאלי .... בדרך זו את המחשב הראשי לא צריך להיות על המעבר של 2 ל-PC accees באינטרנט. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס רשת לא מזהה רשת / אינטרנט | jeffpoulsen | רישות, מודמים & VoIP | 1 | -17 יוני 2009 13:33 |
| 2 מתאמי רשת 1 מחשב 1 ברשת? | 4d (Fordy (פורד) אולי | רישות, מודמים & VoIP | 7 | ב -1 פברואר 2009 14:51 |
| חד של הרשת האלחוטית לא עובדת עם שולחן עבודה - אין כתובת רשת | Samantha0101 | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 16th אוקטובר 2008 07:34 |
| הרשת האלחוטית - לא לשלוח כתובת הרשת | Samantha0101 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 24 ספטמבר 2008 07:37 |
| הנצחית "לרכוש כתובת רשת" על כרטיס רשת | רובי | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 20 נובמבר 2007 10:46 |
| שרשרת כלים | |
| |