![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Man reikia šiek tiek idiotai vadovas man forma Pagalba tinklas 2 kompiuteriai. Aš žinau, jie abu turi būti prijungtas tinklo kortų kabeliniai ir that's all I Nr. kai šios yra susijusios norėčiau tarkim PC2 galės susipažinti ir naudotis failais, dokumentais apie PC1, bet aš nenoriu PC2 turėti prieigą prie mano sage programos ir kitų privačių dokumentų, tai yra įmanoma, tai kaip man tai padaryti Ačiū Phil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kita tema buvo teisinga forumas, nereikia po du kartus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas jums yra manyti, yra ok su arba XP arba Vista.
Kaip jūs sakote, turėsite Network Card kiekvieno PC ir crossover kabeliu (ne įprastą pleistras), siekiant sujungti dvi. Galite nustatyti File Sharing dėl kiekvieno PC ir dalintis bet aplankus / failus, kuriuos pasirenkate. Jei naudojate XP, jums reikia paleisti tinklo vedlys kiekvieno kompiuterio, steigti mažas biuras / namų tinkle. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei norite, kad šių kompiuterių taip pat turi prieigą prie interneto Geriausia būtų įsigyti maršrutizatorių.
|
| |||
| |||
| Yep .... maršrutizatorius būtų idealu .... Tokiu būdu pagrindiniai kompiuterio neturi būti įjungtas 2. kompiuterio accees internete. |