![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Potrebujem pomoc v podobe jedno idioti sprievodca pre mňa sieť 2 počítače. Viem, že obaja musia byť pripojený cez sieťové karty a káblov a to je všetko, čo som nie. potom, čo s nimi súvisí Chtěl bych říci, PC2 umožňuje, aby bolo možné na prístup a používanie obrázkov, dokumentov na PC1, ale já bych nechtěl PC2 že budú mať prístup k mojim sage program a iné súkromné dokumenty, je to možné, ako to mám urobiť Děkuji Phil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Druhé tému bolo v pravom fóre, nie je potreba písať dvakrát.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo ste naznačovali je ok buď s XP alebo Vista.
Ako vravíte, musíte mať sieťové karty v každom PC a crossover káblu (nie je normálne náplasť) pre pripojenie dvoch. Môžete nastaviť zdieľanie súborov pre každú z počítača a zdieľať všetky zložky / súbory, ktoré ste si zvolili. Ak používate XP, budete musieť spustiť sieť sprievodca pre každý počítač, aby vytvorili malé Office / Home Network. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete, aby tieto počítače majú prístup k internetu najlepšie stávka bude k zakúpeniu routeru.
|
| |||
| |||
| Jo .... router by ideálne .... Tým hlavným PC nemusia byť zapnutý na 2. PC accees internet. |